In bataia CET-urilor

in Revista 11 September 2009 204 Views

Green Report revine in forta in luna septembrie cu o analiza completa a centralelor termoelectrice. Sursa de poluare masiva si ÔÇŁgaura neagraÔÇŁ pentru banii publici, cele cinci CET-uri din Bucuresti au ratat fonduri europene de sute de milioane de euro pentru reabilitare energetica si de mediu. Care sunt pretextele invocate de autoritati pentru ratarea fondurilor si care este nivelul adevarat de poluare aflati din cover story-ul din septembrie “In bataia CET-urilor”.

La sectiunea Business a revistei cititi despre stadiul achizitiilor verzi in institutiile publice din Romania. Se cumpara sau nu produse ecologice in ministere? Unde ne aflam si unde ar trebui sa fim, dar si cum stau alte tari la acest capitol aflati din “Bani publici in buzunare verzi”. Tot la Business aflati de ce e verde Coca Cola si ce companie ne indeamna la reciclare.

Nu ratati interviul lunii cu presedintele Administratiei Fondului de Mediu, Vlad Marcoci, care analizeaza cum a afectat criza proiectele de mediu si cati bani sunt disponibili pentru natura in acest an. Invitatul special al lunii este Dana Sota, specialist in beauty, care ne da lectii despre infrumusetarea naturala.

La sectiunea Green living aflati care este stadiul reabilitarilor din Capitala, precum si ce destinatii ale lumii sunt periclitate de schimbarile climatice. De asemenea, aveti la dispozitie sfaturi eco, reteta lunii, dar si alternative eco la cumparaturi. Nu lipsesc opiniile specialistilor si conferintele eco ale lunii.27 septembrie 2009

Comentarii

comentarii