A inceput campania de reabilitare a parcurilor din Constanta

in Stiri 28 February 2008 69 Views

Primaria Constanta a reluat programul de reabilitare a parcurilor din cartierele de locuinte, aliniamentele si intersectiile din oras, urmand ca in urmatoarele saptamani sa fie plantat material dendrologic in valoare de peste 140.000 de euro.

Potrivit sefului Directiei de Gospodarire Comunala a Primariei Constanta, Tudorita Tolea, in zonele verzi din oras vor fi plantati, in aceasta primavara, 1.600 de arbori de diferite specii, 5.500 de arbusti (conifere), 4,1 tone de gazon, 9.800 de metri patrati de covor de gazon, la care se adauga 40.

000 de panselute si 200. 000 de diferite specii de flori de parc, rezistente pana in luna noiembrie. Si la Eforie a debutat saptamana aceasta campania de plantare a materialului dendrologic in parcurile din statiuni.

Primarul Ovidiu Brailoiu a precizat ca in cadrul campaniei "Eco Eforie" vor fi plantati, in urmatoarele doua saptamani, peste 600 de arbori (tei, mesteceni, platani) si 3.000 de trandafiri in parcurile si casetele florale din Eforie Nord si Eforie Sud, in acelasi timp urmand sa fie reabilitat si mobilierul stradal si locurile de joaca pentru copii.

Comentarii

comentarii