Inelul feroviar al Bucureștiului prinde contur

in Transport 24 May 2018 86 Views

Prim─âria Municipiului Bucure╚Öti ╚Öi Ministerul Transporturilor sunt aproape de finalizarea implementarii inelului feroviar din jurul Bucure╚Ötiului pentru a facilita accesul din ╚Öi ├«nspre jude╚Ťul Ilfov, a declarat, joi, 24 mai, Sorin Chiri╚Ť─â, City Manager al Municipiului Bucure┼čti, ├«n cadrul conferin╚Ťei Viitorul mobilit─â╚Ťii urbane.

Inelul feroviar al Bucureștiului prinde contur

 

Transportul public trebuie s─â fie prioritar. Foate cur├ónd vor veni cele 400 de autobuze, lans─âm licita┼úia pentru 100 de tramvaie, 100 de trolee, 100 autobuze electrice ┼či nu ne vom opri aici. Insist─âm c─âtre Guvern s─â continue proiectele de modernizare ┼či de extindere a metroului ┼či lucr─âm ├«mpreun─â cu Ministerul Transporturilor pentru finalizarea inelului feroviar, care va avea sta┼úii ├«n apropiere de sta┼úii de mijloace de transport ├«n comun, precum autobuze ┼či tramvaie dar ┼či sta┼úii de metrouÔÇŁ, a explicat Chiri╚Ť─â.

PMB anun╚Ť─â ├«nfiin╚Ťarea a 40 de sta╚Ťii de ├«nc─ârcare pentru ma╚Öini electrice

Acesta a precizat c─â zona metropolitat─â a Bucure╚Öti – Ilfov concentrez─â 4,2 milioane de locuitori.

Inten┼úion─âm, ├«n cel mai scurt timp, s─â avem aplica┼úii pentru transportul public, s─â avem tichet unic ┼či tarif unic ├«n regiunea Bucure┼čti ÔÇôIlfov. ├Än mod cert, de┼či teoria ┼či practica ne-au demonstrat c─â un nou drum atrage trafic, nu ne vom opri nici la a continua proiectele de supral─ârigiri, de pasaje, nu ne vom opri nici la a asigura parcari, pentru c─â trebuie s─â o lu─âm ca pe o stare de fapt, autoturismele exist─â, ele tebuie s─â aib─â un locÔÇŁ, a mai declarat Sorin Chiri┼ú─â.

Comentarii

comentarii