Ioan Andone si Claudiu Fometescu au ”Daruit o speranta de Craciun" copiilor din centrele de plasament

in Stiri 19 December 2011 366 Views

Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, si campionul national de anul acesta al "U" Mobitelco Cluj, Claudiu Fometescu, s-au implicat, weekend-ul trecut, in campania umanitara ”Daruieste o speranta de Craciun!" a Primariei Municipiului Bucuresti, prin Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, si au daruit jucarii si carti copiilor din centrele de plasament. 

Personalitatile amintite au venit la cortul din Parcul Herastrau (intrarea Nordului, langa patinoar) pentru a aduce in pragul Sarbatorilor de Iarna o speranta copiilor din centrele de plasament, care nu au avut posibilitatea sa creasca alaturi de o familie.

Ioan Andone a venit incarcat cu jucarii, carti si mingi de fotbal pentru cei mici si a mentionat ca asemenea campanii sunt necesare, pentru ca toti cei care au primit o sansa in viata, sa se implice in ajutorarea celor care au fost mai putin nocorcosi.

Alaturi de fiul sau David, Claudiu Fometescu si-a dorit sa se alature campaniei umanitare pentru ca cei mici sa gaseasca  sub bradul de Craciun jucarii care sa le aduca un strop de bucurie in acesta perioada cand ca au atata nevoie de afectiunea noastra.

"Generozitatea acestor prieteni ne arata ca fiecare dintre noi poate sa contribuie ca de Craciun cei peste 140 de copii din centrele "Sfanta Maria", "Sfantul Stefan", "Sfantul Iosif" si Centrul de primire "Pinocchio"  sa fie inconjurati de darurile noastre", a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

Comentarii

comentarii