Ioan Denes, propus ministru al Apelor și Pădurilor

in Legislatie 8 January 2018 43 Views

Ioan Deneș, senator PSD, a fost nominalizat să o înlocuiască pe Doina Pană la conducerea Ministerului Apelor și Pădurilor, potrivit Hotnews, care citează surse din Partidul Social Democrat (PSD).

Ioan Deneș, propus ministru al Apelor și Pădurilor

Ioan Deneș (centru) alături de Doina Pană

Ioan Dene╚Ö (50 de ani) e la al doilea mandat de senator. ├Änainte de a fi ales senator ├«n 2012, Dene╚Ö a fost consilier local ├«n Beclean ╚Öi consilier judetean ├«n CJ Bistri╚Ťa.

A ocupat posturile de director comercial la dou─â firme (SC Termotec SRL din Dej ╚Öi SC Profing SRL din Beclean), profesor la Centrul de plasament din Beclean ╚Öi electrician la CFR. Este subinginer mecanic, absolvent al Universit─â╚Ťi Tehnice din Cluj Napoca.

Acesta este pre╚Öedintele Comisiei pentru administra┼úie public─â ┼či organizarea teritoriului ╚Öi membru al┬áComisiei pentru dezvoltare ┼či strategie economic─â.

Pe timpul celor dou─â mandate acesta a avut 293 de lu─âri de cuv├ónt ╚Öi 97 de ini╚Ťiative legislative.

Ministrul Apelor și Pădurilor a demisionat, din motive de sănătate

Miercuri, 3 ianuarie 2018,┬áDoina Pan─â ╚Öi-a anun╚Ťat demisia din func╚Ťia de Ministru al Apelor ╚Öi P─âdurilor, preciz├ónd c─â starea de s─ân─âtate nu ├«i permite continuarea activit─â╚Ťii ├«n calitate de ministru. ├Än guvernarea actual─â, Pan─â a ocupat a ocupat func╚Ťia pe o perioad─â de doar 6 luni.

Doina Pan─â a fost propus─â ├«n cabinetul Tudose ╚Öi┬ávalidat─â ├«n comisiile┬ádin Parlament la finalul lunii iunie, cu 17 voturi pentru ╚Öi 6 ├«mpotriv─â. Promitea atunci s─â ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â Radarul P─âdurilor, astfel ├«nc├ót acesta s─â poat─â m─âsura ╚Öi volumul de mas─â de pe un transport.┬áDeocamdat─â, exper╚Ťii din cadrul ministerului ╚Öi speciali╚Ötii externi au reu╚Öit doar s─â evalueze sistemul informatic existent.

Comentarii

comentarii