Ioan Denes, propus ministru al Apelor și Pădurilor

in Legislatie 8 January 2018 122 Views

Ioan Deneș, senator PSD, a fost nominalizat să o înlocuiască pe Doina Pană la conducerea Ministerului Apelor și Pădurilor, potrivit Hotnews, care citează surse din Partidul Social Democrat (PSD).

Ioan Deneș, propus ministru al Apelor și Pădurilor

Ioan Deneș (centru) alături de Doina Pană

Ioan Deneș (50 de ani) e la al doilea mandat de senator. Înainte de a fi ales senator în 2012, Deneș a fost consilier local în Beclean și consilier judetean în CJ Bistrița.

A ocupat posturile de director comercial la două firme (SC Termotec SRL din Dej și SC Profing SRL din Beclean), profesor la Centrul de plasament din Beclean și electrician la CFR. Este subinginer mecanic, absolvent al Universități Tehnice din Cluj Napoca.

Acesta este președintele Comisiei pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului și membru al Comisiei pentru dezvoltare şi strategie economică.

Pe timpul celor două mandate acesta a avut 293 de luări de cuvânt și 97 de inițiative legislative.

Ministrul Apelor și Pădurilor a demisionat, din motive de sănătate

Miercuri, 3 ianuarie 2018, Doina Pană și-a anunțat demisia din funcția de Ministru al Apelor și Pădurilor, precizând că starea de sănătate nu îi permite continuarea activității în calitate de ministru. În guvernarea actuală, Pană a ocupat a ocupat funcția pe o perioadă de doar 6 luni.

Doina Pană a fost propusă în cabinetul Tudose și validată în comisiile din Parlament la finalul lunii iunie, cu 17 voturi pentru și 6 împotrivă. Promitea atunci să îmbunătățească Radarul Pădurilor, astfel încât acesta să poată măsura și volumul de masă de pe un transport. Deocamdată, experții din cadrul ministerului și specialiștii externi au reușit doar să evalueze sistemul informatic existent.

Comentarii

comentarii