It’s all about sharing – 26.000 km parcurși de flota CABY în opt luni de la lansare

in Business, It's all about sharing, Seriale, Transport 14 June 2018 48 Views

Flota CABY, primul serviciu de car sharing din România care utilizează exclusiv vehicule electrice, s-a extins anul acesta cu două autoturisme Renault Zoe, ceea ce reconfirmă potențialul proiectului și popularitatea acestuia. Mai mult, modelele CABY au fost implicate în numeroase activități atât local, în Iași, cât și la nivel național.

26.000 km parcurși de flota CABY în opt luni de la lansare

CABY devine din ce în ce mai popular în rândul ieșenilor. Ne-am dorit ca oamenii să se deplaseze mai ușor și mai eficient și, la fel de important, să constribuim la diminuarea poluării din oraș pe cât posibil. CABY se integrează natural în comunitatea din care face parte, astfel că implicarea în diverse evenimente și activități care promovează un stil de viață sănătos a fost naturală, iar premiul primit anul acesta ne confirmă încă o dată că echipa CASA AUTO inovează constant în industria auto din Iași”, a declarat Angelica Năstasă, directorul executiv al Grupului Tester, din care face parte Casa Auto.

Car Sharing Award

CABY a fost recompensat cu distincția Car Sharing Award în cadrul Galei Premiilor AutoPRO, un eveniment anual aflat la cea de-a treia ediție, ce premiază cele mai performante modele auto, tehnologii, personalități și evenimente ale industriei de profil. Premiul a fost oferit pentru conceptul inovator de a fi primul serviciu de car sharing cu mașini electrice din România. Lansat de Tester Grup în luna septembrie a anului trecut, în flota de mașini CABY există momentan două tipuri de modele electrice: Mitsubishi iMiev și Renault ZOE.

CABY@ Codecamp Iași și DEV Experience

Serviciul de car sharing cu mașini electrice a fost prezent în cadrul Codecamp Iași, un eveniment dedicat studenților și angajaților din companiile IT din Iași. CABY a acordat în cadrul conferinței 14 premii, ce au constat în vouchere de o zi, atât pentru câștigători, cât și pentru companiile angajatoare. La final, peste 200 de participanți, studenți și tineri manageri, au urmărit prezentarea conceptului primului serviciu de car sharing electric din România. De asemenea, CABY și CASA AUTO au fost, timp de o săptămână, parteneri de mobilitate ai DEV Experience, unul dintre cele mai mari evenimente de IT din Iași.

Comentarii

comentarii