It’s all about sharing – 26.000 km parcur╚Öi de flota CABY ├«n opt luni de la lansare

in Business, It's all about sharing, Seriale, Transport 14 June 2018 11 Views

Flota CABY, primul serviciu de car sharing din Rom├ónia care utilizeaz─â exclusiv vehicule electrice, s-a extins anul acesta cu dou─â autoturisme Renault Zoe, ceea ce reconfirm─â poten╚Ťialul proiectului ╚Öi popularitatea acestuia. Mai mult, modelele CABY au fost implicate ├«n numeroase activit─â╚Ťi at├ót local, ├«n Ia╚Öi, c├ót ╚Öi la nivel na╚Ťional.

26.000 km parcurși de flota CABY în opt luni de la lansare

CABY devine din ce ├«n ce mai popular ├«n r├óndul ie╚Öenilor. Ne-am dorit ca oamenii s─â se deplaseze mai u╚Öor ╚Öi mai eficient ╚Öi, la fel de important, s─â constribuim la diminuarea polu─ârii din ora╚Ö pe c├ót posibil. CABY se integreaz─â natural ├«n comunitatea din care face parte, astfel c─â implicarea ├«n diverse evenimente ╚Öi activit─â╚Ťi care promoveaz─â un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos a fost natural─â, iar premiul primit anul acesta ne confirm─â ├«nc─â o dat─â c─â echipa CASA AUTO inoveaz─â constant ├«n industria auto din Ia╚ÖiÔÇŁ, a declarat Angelica N─âstas─â, directorul executiv al Grupului Tester, din care face parte Casa Auto.

Car Sharing Award

CABY a fost recompensat cu distinc╚Ťia Car Sharing Award ├«n cadrul Galei Premiilor AutoPRO, un eveniment anual aflat la cea de-a treia edi╚Ťie, ce premiaz─â cele mai performante modele auto, tehnologii, personalit─â╚Ťi ╚Öi evenimente ale industriei de profil. Premiul a fost oferit pentru conceptul inovator de a fi primul serviciu de car sharing cu ma╚Öini electrice din Rom├ónia. Lansat de Tester Grup ├«n luna septembrie a anului trecut, ├«n flota de ma╚Öini CABY exist─â momentan dou─â tipuri de modele electrice: Mitsubishi iMiev ╚Öi Renault ZOE.

CABY@ Codecamp Iași și DEV Experience

Serviciul de car sharing cu ma╚Öini electrice a fost prezent ├«n cadrul Codecamp Ia╚Öi, un eveniment dedicat studen╚Ťilor ╚Öi angaja╚Ťilor din companiile IT din Ia╚Öi. CABY a acordat ├«n cadrul conferin╚Ťei 14 premii, ce au constat ├«n vouchere de o zi, at├ót pentru c├ó╚Ötig─âtori, c├ót ╚Öi pentru companiile angajatoare. La final, peste 200 de participan╚Ťi, studen╚Ťi ╚Öi tineri manageri, au urm─ârit prezentarea conceptului primului serviciu de car sharing electric din Rom├ónia. De asemenea, CABY ╚Öi CASA AUTO au fost, timp de o s─âpt─âm├ón─â, parteneri de mobilitate ai DEV Experience, unul dintre cele mai mari evenimente de IT din Ia╚Öi.

Comentarii

comentarii