I’Velo merge la Festivalul de Film Victoria

in Business 26 June 2014 534 Views

I’Velo merge în perioada 26-29 iunie într-un oraș mic de la poalele munților Făgăraș, la un festival mare!Vorbim despre Festivalul de Film Victoria și de orașul care i-a inspirat numele, desigur.

După 16 ani de absentă, filmul a fost readus în orașul Victoria, la a doua ediție cu o selecție de lung-metraje care o să vă convingă să aveți agendele pline la final de iunie. Află mai multe aici

Pentru al doilea an, bicicletele I’Velo vor fi prezente și îi vor plimba pe cinefili între proiecțiile de filme, concerte, party-uri și activități (workshop-uri de imagine de film, ateliere de reciclare creativă pentru adulți și copii), precum și în spațiul de campare. Nu rămâne decât să spui ”prezent”, să fii dornic de mișcare și să te bucuri de o experiență creată special pentru consumatorii urbani de cultură!

Dan Bordeianu va fi gazda Festivalului în care vă dați întâlnire cu filme românești vechi și noi, competiția care va aduce pe ecrane cele mai bune scurt-metraje și documentare înscrise.

Printre filmele de lung-metraj care vă vor încânta pupilele se afla ”Closer to the Moon” (Nae Caranfil), ”Câinele Japonez” (Tudor Jurgiu), ”Love Building” (Iulia Rugina) și ”Carmen” (Doru Nitescu). Toate acestea sunt doar o parte din experiența pe care Festivalul de Film Victoria o aduce la poalele munților Făgăraș.

Pentru a doua ediție, Festivalului de Film Victoria are topping de competiție. Vor fi acordate, în total, 3 premii:

·         Premiul pentru cel mai bun scurt-metraj ficțiune
·         Premiul pentru cel mai bun documentar
·         Premiul publicului

Dați sfoară-n țară și despre line-up-ul de anul acesta, pentru consumatorii de muzică:

·         Vineri, 27 iunie: Temple Invisible & R.O.A.
·         Sâmbătă, 28 iunie: Moebius & Nightlosers

Te provocăm să lași praful din marile orașe și să vii la festival pe 2 roți. Ne vedem pe 26 iunie!

Comentarii

comentarii