I’Velo Pentathlon a adus la start sute de concurenți

in Business 13 September 2014 328 Views

IMG_0213Sute de bicicliști s-au adunat la startul primei probe a I’Velo Pentathlon, o cursa contracronometru, în care băieții vor trebui să parcurgă 5 ture de parc, iar fetele 3 ture de parc.

Este pentru prima dată când particip la acest concurs. Oricum, m-am înscris doar pentru distracție. Dacă o sa ajungem până la final o să fie mare lucru”, a spus Cecilia, una dintre concurente, care a venit însoțită de prietena sa.

Mă bucur că mi-am făcut timp pentru el (BikeFest 2014). Eu pedalez în fiecare zi. Sunt angajată a UniCredit, și avem sediul lângă Parcul Herăstrău, iar în pauza de masă închiriez o bicicletă și mai dau o tură”, ne-a spus Adriana.

IMG_0204Cele două prietene s-au arătat încântate de evenimentele din cadrul BikeFest 2014.

Vrem să participăm la cât mai multe, iar pentru Doi pe bicicletă ne-am înscris deja”, a adăugat Adriana.

Asociația Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank, vă invită la cea de-a patra ediție a BikeFest, cel mai mare eveniment dedicat bicicliștilor urbani, organizat pe 13 și 14 septembrie, în parcul Izvor din Capitală.

„BikeFest” este organizat în scopul consolidării comunității de bicicliști și promovării bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Astfel, timp de două zile, toate activitățile din cadrul BikeFest, desfășurate în parcul Izvor, vor fi o declarație puternică prin care sărbătorim Biciclistul Urban, ca viitor locuitor al Bucureștiului.

BikeFest înseamnă distracție, adrenalină, energie, timp frumos petrecut alături de cei dragi. Pregătim cele mai fun competiții, un Pentathlon cu 5 probe noi, care îți vor testa rezistența și forța, dar și activități de relaxare, super concerte și multe, multe premii.

Comentarii

comentarii