Kaufland va introduce automate de reciclare a ambalajelor în magazine

in Poluare 23 March 2018 615 Views

Kaufland Rom├ónia ├«╚Öi va dota magazinele cu aparate automate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje, r─âspl─âtind clien╚Ťii care le folosesc.

reciclare ambalaje Kaufland

La aparatele de tip self-service, clien╚Ťii pot recicla PET-uri cu volum de p├ón─â la 3 litri, sticl─â ╚Öi doze de aluminiu cu volum de p├ón─â la 1 litru.

Clien╚Ťii vor primi ├«n schimb o sum─â de bani sub forma unui cupon de reducere care poate fi folosit ├«n magazin. La fiecare cinci ambalaje depuse, indiferent de tipul lor, aparatul va elibera un cupon de discount.

├Än prezent, automatele de reciclare sunt instalate ├«n parc─ârile magazinelor Kaufland din Bucure╚Öti, respectiv din cartierele Basarab (bdul Orhideelor, nr. 46), Pantelimon (╚Öos. Pantelimon) ╚Öi Militari (str. Valea Cascadelor), proiectul urm├ónd s─â fie extins ├«n ├«ntreaga re╚Ťea na╚Ťional─â, ├«n func╚Ťie de spa╚Ťiul disponibil din fiecare parcare.

Aparatele sunt sub form─â de containere complet tehnologizate ╚Öi au o capacitate mare de procesare a ambalajelor de p├ón─â la 60 de recipiente pe minut. Clien╚Ťii pot introduce recipientele ├«ntr-o ordine aleatorie ├«n aparat, iar acesta le identific─â, le sortez─â automat ╚Öi le direc╚Ťioneaz─â ├«n pubela alocat─â fiec─ârui tip de material.

Green Report Shop Produse ECO

Proiectul se subscrie eforturilor companiei de a limita poluarea ╚Öi de a crea programe cu impact benefic pentru mediul ├«nconjur─âtor, printre care se num─âr─â infrastructura de colectare selectiv─â din magazine pentru ulei ╚Öi baterii uzate, precum ╚Öi re╚Ťeaua public─â gratuit─â de ├«nc─ârcare rapid─â a ma╚Öinilor electrice.

 

Despre autor: Ana Moca-Grama

Ana Moca-Grama este din Bra╚Öov ╚Öi a terminat Facultatea de Jurnalism ╚Öi ╚śtiin╚Ťele Comunic─ârii. Scrie, face fotografii pe film ╚Öi viseaz─â la o lume ├«n care omul ├«╚Öi re├«ntoarce sufletul c─âtre natur─â.

Comentarii

comentarii