Kaufland România și Green Revolution lansează cel de-al treilea sezon Green Bee

in Business, Companii, Recomandate 27 July 2015 460 Views

Kaufland România și Green Revolution lansează marți, 28 iulie, al treilea sezon Green Bee, cel mai amplu proiect de educație ecologică din România. Proiectul Green Bee se adresează  copiilor cu vârste între 6-14 ani și are ca obiectiv schimbarea atitudinii față de mediul înconjurător prin intermediul unei abordări interactive a ecologiei și a unui stil de viață  echilibrat.

Afis Green BeeProiectul Green Bee se bazează pe tehnica învățării prin joc și le oferă celor mici posibilitatea de a dobândi cunoștințe despre ecologie și un stil de viață sănătos și echilibrat, de a-și dezvolta deprinderi responsabile față de mediul înconjurător într-o manieră atractivă și interesantă, prin intermediul unei călătorii imaginare în spațiu, la nava Green Bee din Parcul Tineretului.

“Suntem bucuroși că suntem partener la acest proiect foarte interesant și original în România. Este esențial pentru copii să fie informați de mici despre importanța protejării mediului înconjurător. Prin acestă acțiune, ne dorim să se implice cât mai mulți copii, și să fie interesați de tot ce înseamnă grija față de mediul în care trăim, si să adopte un stil de viață sănătos”, Katharina Scheidereiter, responsabil CSR Kaufland România.

Anul acesta, proiectul Green Bee se va desfășura în perioada 28 iulie – 30 noiembrie 2015 și aduce o serie de noutăți și provocări pentru copii, care vor învăța lucruri interesante despre ecologie. De asemenea, sub îndrumarea unor specialiști în bucătărie și nutriție, prin implicarea în activități distractive de gătit sau nutriție, vor afla și care sunt beneficiile unui stil de viață sănătos și echilibrat.

“Educația copiilor într-un spirit responsabil față de mediu este o componentă importantă a dezvoltării sustenabile. În cele două sezoane, peste 21.000 de copii au participat la proiectul Green Bee și au învățat cât de important este să protejăm mediul în care trăim. Acest rezultat ne-a încurajat să continuăm și să dezvoltăm proiectul, adăugând și componenta de sănătate și stil de viață sănătos și echilibrat. Prin proiectul “Green Bee” ne dorim ca generațiile viitoare să înțeleagă importanța grijii față de mediu și a adoptării unui stil de viață echilibat, în care, atât alimentația, cât și nutriția corect înțeleasă și aplicată, ne ajută să trăim și să ne dezvoltăm frumos”, a declarat Raluca Fișer, președintele Asociației Green Revolution.

Nava spațială Green Bee este poziționată  în parcul Tineretului, zona Rozariu și este pregătită de decolare. Echipajul acesteia, Căpitanul Raxo și Secundul Noni îi așteaptă pe micii exploratori în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10:00 – 18:00. Intrarea este gratuită.

Comentarii

comentarii