KLM oferă gratuit companiilor aeriene programul său de compensare a carbonului pentru zboruri mai sustenabile

in Aer, Business, Poluare, Transport 18 July 2019 49 Views

KLM Royal Dutch Airlines a anunțat că va pune la dispoziție tuturor companiilor aeriene concurente propriul program de compensare a carbonului, într-o inițiativă pentru zboruri mai sustenabile.

La finalul lunii iunie, KLM a invitat toate părțile interesate din industrie să se alăture pentru a face un viitor sustenabil pentru aviație, sub sloganul „Fly Responsibly”.

“Începând de astăzi, vom aborda și vom împărtăși cele mai bune practici și instrumente, tot ce am învățat despre sustenabilitate, cu toți competitorii noștri. Concurența este importantă, dar nu și atunci când vine vorba de dezvoltarea sustenabilă a aviației. Începând de astăzi, vom oferi tuturor companiilor aeriene programul nostru de compensare a carbonului CO₂ZERO gratuit și fără brandul KLM. Și, în schimb, îi invităm pe alții să ne alăture și să împărtășească cele mai bune practici pentru a beneficia de un viitor sustenabil”, a declarat președintele și CEO al KLM Pieter Elbers.

Pe 7 octombrie, KLM va deveni prima companie aeriană din lume care operează încă sub numele său original care sărbătorește 100 de ani.

Cu 100 de zile înaintea aniversării centenarului companiei, operatorul a organizat un eveniment în cadrul căruia a făcut recepția primului Boeing 787-10 Dreamliner.

Deși are deja în flotă 13 aeronave Boeing B787-9 Dreamliner, KLM adaugă la flota sa B787-10 Dreamliner, ajungând la un număr total de 28 de aeronave. Programul de reînnoire a flotei este un element important pentru atingerea obiectivelor ambițioase de sustenabilitate.

KLM a înregistrat un record de 32,7 milioane de pasageri în 2017, oferind pasagerilor săi zboruri directe către 165 de destinații cu o flotă de peste 160 de aeronave. Compania aeriană are peste 32.000 de angajați în întreaga lume. Grupul KLM a transportat în total peste 41 de milioane de pasageri în 2017. În afară de KLM, Grupul KLM include și KLM Cityhopper, Transavia și Martinair.

Comentarii

comentarii