Lexus si Toyota dau tonul la hibrizi la SIAB

in Transport 4 October 2007 149 Views

Lexus a prezentat joi, la Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), trei modele de hibrizi: Lexus LS 600h, Lexus GS 450f si Lexus RX 400h.

RX 400h este primul SUV hibrid din lume. Vedeta standului a fost, insa, luxosul hibrid Sedan Lexus 600h. Acest model a depasit previziunile Lexus in materie de vanzari la nivel european si este adus in premiera in Romania.

Compania participa in premiera la SIAB. Lexus este singurul producator de masini care are o gama intreaga de hibrizi.

Toyota a prezentat, la standul sau, cea mai populara si mai vanduta masina hibrid in intreaga lume – Prius. Toyoto a facut o demonstratie care a atras curiosii la stand: expunerea unui Prius in sectiune pentru a vedea in ce consta tehnologia hibrida.

"Compania este permanent preocupata sa reduca emisiile de dioxid de carbon pe toata gama de masini mici si sa ofere solutii la problemele transportului urban", a declarat, pentru Green Report, directorul de marketing al companiei, Mihai Bordeanu.

Acesta a mai spus ca Toyota preconizeaza depasirea pragului de 100 de unitati vandute pentru modelul Prius anul viitor.

Salonul International Auto Bucuresti a inceput joi si se desfasoara pana pe 14 octombrie. La salon participa 200 de firme cu 500 de marci, 100 dintre acestea fiind in premiera nationala.

Comentarii

comentarii