LifeBox: Românii vor cheltui în medie 250 lei pentru un meniu cu preparate sănătoase de sărbători

in Eat Smart 16 December 2020 42 Views

În urma unui sondaj realizat de către LifeBox, unul dintre jucătorii cunoscuți de pe piața locală de healthy food delivery a ajuns la concluzia că suma medie cheltuită pentru un meniu cu preparate culinare sănătoase de sărbători va fi de aproximativ 250 lei, cel puțin în zonele în care compania este prezentă (București, Ilfov, Cluj-Napoca și Florești și Oradea).

Potrivit reprezentanților LifeBox, cele mai solicitate produse anul acesta de către consumatori vor fi sarmalele, salata cu pulpă de rață asemănătoare celei „de boeuf”, piftia, ciolanul și cozonacii.

Totodată, LifeBox estimează anul acesta o dublare a cererilor pentru astfel de meniuri, comparativ cu perioada sărbătorilor din 2019.

„Anul trecut, când am lansat pentru prima oară un astfel de meniu dedicat sărbătorilor de Iarnă, am primit un feedback foarte bun de la clienții noștri, care au fost foarte încântați de reinterpretarea rețetelor tradiționale într-o manieră mult mai sănătoasă. De aceea, ne așteptăm ca cererile să crească în acest an cu 100% pentru un astfel de meniu pe care clienții și-l pot alcătui după bunul plac, în funcție de preferințe, de stilul alimentar sau de cantitatea dorită”, au declarat cofondatorii LifeBox.

Echipa LifeBox are la bază trei membri fondatori și doi specialiști în bucătărie și unul în nutriție. În bucătăria LifeBox sunt preparate în fiecare zi cinci tipuri de meniuri, ce pot fi comandate zilnic sau în avans pe o perioadă de până la trei luni.

Citeşte şi:

Atenție la etichetele alimentelor. Cum să le citim cu ochii unui nutriționist
Afaceri pentru România sustenabilă. Unison, bistro-ul cu mâncare vegană

Comentarii

comentarii