Magneziu purificat, înlocuitor 100% natural pentru detergenții de rufe

in Business 3 October 2019 340 Views

Terra Wash+Mg este un substitut inovator pentru detergentul de haine, 100% ecologic, o soluție naturală și eficientă pentru curățare, folosind puterea magneziului. Produs si lansat in Japonia acum 6 ani, este prezent pe piaţa europeană din anul 2018.

Terra Wash+Mg se prezintă sub forma unui săculeţ cu biluţe de magneziu purificat (puritate în proporţie de 99,95%), special procesat utilizând o tehnologie inovatoare japoneza. Când acest magneziu special intră în contact cu apa, generează bule de hidrogen şi formează apa alcalină ionizata cu un PH ridicat, de aproximativ 10.5, care facilitează îndepărtarea cu uşurinţă a murdăriei de pe ţesături. Apa astfel obţinută are proprietăţi speciale de îndepărtare a murdăriei, sebumului, mucegaiului, germenilor, bacteriilor şi mirosurilor, rezultând haine proaspete, igienizate şi curăţate.

Produsul fiind unul ecologic apa rezultată în urmă spălării poate fi refolosită la udatul grădinii. Nu lasă reziduuri toxice, salvează tone de apă și economisește energie. Protejăm natura, eliminând și ambalajele din plastic folosite la comercializarea altor detergenți.

Funcţionează pentru o capacitate totală a hainelor murdare de până la 8 kg poate fi folosit cu orice maşină de spălat (cu încărcare frontală, încărcare verticală, HE sau altele) , folosind apă rece sau caldă.

Acesta nu produce spumă, nu este necesară clătirea rufelor, iar prin aceasta poate conduce la economie de energie şi de apă

Terra Wash+Mg este hipoalergenic – ideal pentru copii și persoane cu pielea sensibilă. Nu conține substanțe chimice sintetice.

Acelaşi săculeţ poate fi utilizat pentru 365 de spălări a câte aproximativ o oră. Pentru că nu este nevoie de clătire, se economisesc bani și la factura de electricitate.

Îndepărtează mirosurile de 10 ori mai eficient decât un detergent obișnuit. În cazul detergenţilor obişnuiţi, aceştia “acoperă” mirosurile cu unele mai puternice (obţinute cu ajutorul unor compuşi chimici cu grad relativ mare de toxicitate) dar nu îndepărtează bacteriile care le generează, putind avea ca rezultat înmulţirea bacteriilor pe haine (dacă hainele nu se fierb).

Este antibacterian (elimină Ecoli, Legionella, şi altele) și păstrează perfect
fibrele și culorile materialelor.

Terra Wash+Mg nu este un produs chimic de curățare, astfel încât petele puternice, mai ales cele de pe rufele albe, nu vor ieși cu ușurință; neconţinând agent de înălbire, pentru obţinerea unor haine albe strălucitoare, recomandăm adăugarea unei linguriţe de înălbitor pe bază de percarbonatul de sodium – un înălbitor de asemenea economic și ecologic.
Pentru a obţine apa alcalină necesară spălării, este nevoie de timpi de spălare de peste 30 – 40 minute. Nu este nevoie de multe cicluri de spălare şi nici de clătire.

Comentarii

comentarii