Mai putine gaze de esapament de la masinile MADR

in Stiri 14 May 2010 67 Views

Autoturismele Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale vor petrece mai putin timp in trafic, facand economie atat la buget, cat si la emisiile de noxe, dupa un ordin de reducere a cheltuielilor cu benzina, convorbirile telefonice, achizitiile de mobilier si deplasarile externe si interne.

Ca urmare a deciziei Guvernului de a reduce cheltuielile din sectorul public, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, a emis un ordin pentru reducerea cheltuielilor din ministerul pe care il conduce. Astfel, MADR va reduce cu 25% din sumele alocate pentru convorbiri telefonice, chirii, consumabile, dar si bugetul de benzina pentru deplasarile cu autoturismul de serviciu.

Ministrul, secretarii de stat si ceilalti angajati care folosesc autoturismele de serviciu vor merge mai putin cu masina, dat fiind faptul ca plafonul de consum se va diminua cu 100 de litri pe luna pentru fiecare autoturism. Pentru autoturismele utilizate in controale si gestiune conomico-administrativa, consumul de benzina va fi redus cu 300 de litri lunar.
 

Comentarii

comentarii