VIDEO Mașina de spălat mobilă fără electricitate Drumi va fi lansată în această vară

in EcoLIFESTYLE 16 April 2018 841 Views

Compania canadiană Yirego va lansa în această vară mașina de spălat eco-friendly Drumi, care are consum redus de apă și este acționată prin intermediul unei pedale care se apasă cu piciorul.

drumi masina de spalat

Drumi folosește între 6 și 12 litri de apă la o spălare și poate spăla 2 kg de haine în doar 5 minute. Poate spăla orice material, inclusiv cele delicate și sport. Nu are nevoie de instalare, are dimensiuni reduse și cântărește doar 9 kg, făcând-o ideală pentru apartamente urbane mici, în case mobile sau off-grid. Poate fi cărată cu ușurință cu o singură mână.

Cuva mașinii de spălat este detașabilă pentru a putea fi curățată. Pentru o spălare, pedala trebuie să fie apăsată cu piciorul timp de 3-5 minute.

alecoair.ro

După mai mult de 10,000 de ore de dezvoltare a produsului, Drumi este în faza de producție și va fi lansată în vara acestui an. Mașina de spălat costă 299 de dolari și poate fi pre-comandată pe site-ul Yirego, fiind disponibilă în două variante cu accente de culoare verzi și argintii.

Despre autor: Ana Moca-Grama

Ana Moca-Grama este din Brașov și a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Scrie, face fotografii pe film și visează la o lume în care omul își reîntoarce sufletul către natură.

Comentarii

comentarii