VIDEO Mașina de spălat mobilă fără electricitate Drumi va fi lansată în această vară

in EcoLIFESTYLE 16 April 201876 Views

Compania canadian─â Yirego va lansa ├«n aceast─â var─â ma╚Öina de sp─âlat eco-friendly Drumi, care are consum redus de ap─â ╚Öi este ac╚Ťionat─â prin intermediul unei pedale care se apas─â cu piciorul.

drumi masina de spalat

Drumi folose╚Öte ├«ntre 6 ╚Öi 12 litri de ap─â la o sp─âlare ╚Öi poate sp─âla 2 kg de haine ├«n doar 5 minute. Poate sp─âla orice material, inclusiv cele delicate ╚Öi sport. Nu are nevoie de instalare, are dimensiuni reduse ╚Öi c├ónt─âre╚Öte doar 9 kg, f─âc├ónd-o ideal─â pentru apartamente urbane mici, ├«n case mobile sau off-grid. Poate fi c─ârat─â cu u╚Öurin╚Ť─â cu o singur─â m├ón─â.

Cuva ma╚Öinii de sp─âlat este deta╚Öabil─â pentru a putea fi cur─â╚Ťat─â. Pentru o sp─âlare, pedala trebuie s─â fie ap─âsat─â cu piciorul timp de 3-5 minute.

alecoair.ro

Dup─â mai mult de 10,000 de ore de dezvoltare a produsului, Drumi este ├«n faza de produc╚Ťie ╚Öi va fi lansat─â ├«n vara acestui an. Ma╚Öina de sp─âlat cost─â 299 de dolari ╚Öi poate fi pre-comandat─â pe site-ul Yirego, fiind disponibil─â ├«n dou─â variante cu accente de culoare verzi ╚Öi argintii.

Despre autor: Ana Moca-Grama

Ana Moca-Grama este din Bra╚Öov ╚Öi a terminat Facultatea de Jurnalism ╚Öi ╚śtiin╚Ťele Comunic─ârii. Scrie, face fotografii pe film ╚Öi viseaz─â la o lume ├«n care omul ├«╚Öi re├«ntoarce sufletul c─âtre natur─â.

Comentarii

comentarii