Metallica doneaz─â 750.000 de dolari pompierilor din Australia

in CSR 8 January 2020 66 Views

Trupa Metallica a anun╚Ťat c─â va dona 750.000 de dolari australieni (aproximativ 515.000 dolari americani) serviciului de pompieri voluntari din regiunea New South Wales ┼či autorit─â┼úilor din Victoria, prin intermediul funda╚Ťiei lor caritabile All Within My Hands.

Surs─â foto: https://www.facebook.com/Metallica/ABC/Randy Holmes

Membrii trupei au spus c─â s-au sim╚Ťit ÔÇ×cople╚Öi╚ŤiÔÇŁ de incendiile s─âlbatice care afecteaz─â Australia.

ÔÇ×Distrugerea rezultat─â ╚Öi efectele devastatoare asupra tuturor reziden╚Ťilor, animalelor, mediului ╚Öi a terenului incredibil din Australia este cu adev─ârat dezolantÔÇŁ, au spus ace╚Ötia.

Ace┼čtia ┼či-au ├«ndemnat fanii s─â li se al─âture pentru a face tot ce ce poate face pentru a ajuta ┼či au furnizat informa╚Ťii ╚Öi link-uri c─âtre organiza╚Ťiile de pompieri australiene.

Incendiile de vegeta┼úie care fac ravagii ├«n Australia au mistuit peste 10,7 milioane de hectare – o suprafa┼ú─â mai mare dec├ót cea a Portugaliei. Cel pu┼úin 26 de persoane au murit ┼či mii de locuin┼úe au fost au fost distruse de fl─âc─âri.

De asemenea, aproximativ un miliard de animale au pierit ├«n incendii, potrivit profesorului Chris Dickman, de la Universitatea din Sydney. Cifra avansat─â recent, de 1 miliard de vie┼úuitoare decedate, se bazeaz─â pe un raport din 2007 al World Wild Fund for Nature (WWF) care a estimat densitatea faunei s─âlbatice pentru a analiza impactul defri┼č─ârilor din NSW.

Comentarii

comentarii