MINI dezvăluie o mașină concept electrică inspirată de modelul clasic MINI Cooper

in Transport 2 April 201826 Views

MINI va prezenta un model concept de ma╚Öin─â electric─â, bazat pe modelul clasic cu trei u╚Öi MINI Cooper, la Salonul Auto din New York. Compania a anun╚Ťat c─â va ├«ncepe produc╚Ťia unei serii de ma╚Öini electrice ├«n 2019.

mini electric

Compania nu a publicat specifica╚Ťiile tehnice ale ma╚Öinii, ├«ns─â au confirmat c─â modelul va avea un motor electric. Folosind ÔÇ×tehnologie revolu╚Ťionar─â pentru mobilitatea urban─â a viitoruluiÔÇŁ, modelul este bazat pe un MINI Cooper restaurat, av├ónd un exterior ro╚Öu ╚Öi un acoperi╚Ö alb.

MINI au anun╚Ťat c─â vor ├«ncepe produc╚Ťia unui model de ma╚Öin─â electric─â ├«n 2019, care va fi bazat pe designul MINI 3 Door.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=I4TSTohwG3U]

MINI Electric este a treia ma╚Öin─â concept prezentat─â de companie. Conform Electrek, MINI lucreaz─â ├«nc─â din 2008 la modele electrice. Acum un deceniu, au convertit sute de modele MINI ├«n ma╚Öini electrice, program care a dus la baza produc╚Ťiei BMW i3, ├«ns─â niciun prototip electric MINI nu a ajuns ├«nc─â ├«n faza de produc╚Ťie.

Green Report Shop Transport ECO

Despre autor: Ana Moca-Grama

Ana Moca-Grama este din Bra╚Öov ╚Öi a terminat Facultatea de Jurnalism ╚Öi ╚śtiin╚Ťele Comunic─ârii. Scrie, face fotografii pe film ╚Öi viseaz─â la o lume ├«n care omul ├«╚Öi re├«ntoarce sufletul c─âtre natur─â.

Comentarii

comentarii