MINI dezvăluie o mașină concept electrică inspirată de modelul clasic MINI Cooper

in Transport 2 April 2018 54 Views

MINI va prezenta un model concept de mașină electrică, bazat pe modelul clasic cu trei uși MINI Cooper, la Salonul Auto din New York. Compania a anunțat că va începe producția unei serii de mașini electrice în 2019.

mini electric

Compania nu a publicat specificațiile tehnice ale mașinii, însă au confirmat că modelul va avea un motor electric. Folosind „tehnologie revoluționară pentru mobilitatea urbană a viitorului”, modelul este bazat pe un MINI Cooper restaurat, având un exterior roșu și un acoperiș alb.

MINI au anunțat că vor începe producția unui model de mașină electrică în 2019, care va fi bazat pe designul MINI 3 Door.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=I4TSTohwG3U]

MINI Electric este a treia mașină concept prezentată de companie. Conform Electrek, MINI lucrează încă din 2008 la modele electrice. Acum un deceniu, au convertit sute de modele MINI în mașini electrice, program care a dus la baza producției BMW i3, însă niciun prototip electric MINI nu a ajuns încă în faza de producție.

Green Report Shop Transport ECO

Despre autor: Ana Moca-Grama

Ana Moca-Grama este din Brașov și a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Scrie, face fotografii pe film și visează la o lume în care omul își reîntoarce sufletul către natură.

Comentarii

comentarii