Nava Green Bee în misiune specială pentru “Săptămâna altfel”

in EcoLIFESTYLE 12 March 2014 317 Views

Nava Green Bee își turează motoarele pentru misiunea specială din „Săptămâna altfel”. Astfel, în perioada 7 – 13 aprilie, elevii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani sunt așteptați într-o nouă aventura spațială în care vor lua parte activ în încercarea de a salva planeta.

Copiii vor avea însușite informații esențiale despre atmosferă, aer, poluare, apă, hrană, energie și deșeuri.

Programările se pot face numai grupurilor de minimum 7 elevi, maximum 12

Durata spectacolului este de 45 de minute, iar programul este de la 10:00 la 18:00. Ultima programare se face la ora 17:00. Programările pot fi făcute pe adresa alexandra.oproescu@greenrevolution.ro sau la numărul de telefon 0728 051 781.

“Green Bee” este un proiect unic în România realizat de Asociația Green Revolution și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani din București și județul Ilfov.

Obiectivul Green Bee este de a schimba atitudinea față de mediu, prin încurajarea gesturilor eco încă din copilărie. Mai exact, nava aterizată în Parcul Tineretului îi duce pe copii într-o călătorie uimitoare în spațiul cosmic.

Pe tot parcursul călătoriei, ecologia este explicată pe înțelesul copiilor iar procesul de educare și de fixare a informațiilor se realizează prin intermediul unor jocuri și activități interactive.

Fiecare participant, devenit mic astronaut, va trebui să urmeze ordinele Căpitanului Raxo și să contribuie la succesul misiunii. De cunoștințele și aptitudinile fiecărui participant va depinde succesul Misiunii Spațiale.

În timpul călătoriei, copiii încearcă să găsească o planetă pe care să o terraformeze, deoarece Pământul suferă din cauza acțiunilor oamenilor și nimeni nu știe cât mai putem locui pe el.

Comentarii

comentarii