Noul director general al Romsilva, anunțat pe 8 aprilie 2016. Ce salariu va câștiga

in Legislatie 8 March 2016 817 Views

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor (RNP) Romsilva a publicat joi, 3 martie 2016, anunțul cu privire la selecția în vederea ocupării funcției de director general al instituției. Finalizarea tuturor etapelor și anunțarea rezultatului final este programată în data de 8 aprilie 2016, a anunțat marți Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

romsilva

Procedura de selecție se desfășoară în trei etape, în baza OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice de stat.

”Orice persoană interesată, care îndeplinește criteriile legale, poate participa la acest concurs. Cu cât vom avea mai multe dosare depuse, cu atât competiția va fi mai intensă și va crește posibilitatea de a selecta cel mai bun candidat. Am încredere că actualul Consiliu de Administrație are capacitatea să identifice acel manager pe care îl așteptăm toți: un profesionist competent și integru, cu valori morale solide și cu dragoste față de pădure. Fondul forestier al României reprezintă un obiectiv de siguranță națională, iar poziția de director general al Romsilva este o funcție cheie, deoarece vorbim despre administrarea pădurilor statului. De aceea avem nevoie de cei mai buni oameni”, a declarat Cristiana Pașca Palmer, ministrul Mediului.

Informațiile referitoare la procesul de selecție pot fi consultate aici.

Potrivit proiectului de buget de venituri și chletuieli al Romsilva pentru 2016, “pentru directorul general a fost prevăzută o remunerație fixă brută lunară în cuantum de 13.644 lei și o remunerație brută anuală variabilă în valoare de 3 remunerații fixe brute lunare, valoarea totala de 204,7 mii lei”.

Citește și:

Romsilva bate recordul. Profitul brut mai mare cu 72% decât cel bugetat

Corpul de Control al primului-ministru a început verificările la Romsilva

Comentarii

comentarii