O companie americana vinde un Logan 100% electric

in EcoLIFESTYLE 18 December 2010 283 Views

Americanii de la EnVision Motor Company comercializeaza auomobile 100% electrice bazate pe modelul Dacia Logan.

Masinile produse de compania din Iowa sunt prezentate pe site-ul EnVision ca autovehicule sigure, ideale pentru familie si complet nepoluante. Totusi, desi masinile din imaginile de pe site ilustreaza clar modelul Logan, constructorii nu precizeaza marca romaneasca.

Cele trei modele prezentate de EnVision sunt Electric Wagon (Logan MCV), Electric Cargo Van (Logan Van) si Electric truck (Logan Pick-up).

Toate modelele au o autonomie de 321 kilometri si o viteza maxima de 120 km/h, garantie de 3 ani sau 58.000 kilometri, iar bateria Nickel Sodium Chloride are o garantie de 112.000 kilometri.

Electric Wagon (Logan MCV) costa 37.300 dolari, este disponibil in 9 culori, are frane cu ABS si airbag-uri pentru sofer si pasagerul din fata in echiparea standard.

Electric Cargo Van (Logan Van) costa 32.300 dolari, este disponibil in 6 culori, iar Electric truck (Logan Pick-up) costa 33.300 de dolari si este disponibil in 5 culori. Potrivit informatiilor oferite de producator, vehiculele comercializate sunt produse in Europa si sunt omologate in Statele Unite si Europa.

 

Comentarii

comentarii