Pagube substantiale inregistrate de Electrica

in Stiri 15 February 2012 118 Views

Pagubele inregistrate de Electrica, provocate de vanturile puternice si de caderile masive de zapada, se ridica pana la 20 de milioane de euro, a declarat marti directorul general al companiei, Ioan Folescu.

“Pagubele inregistrate de noi sunt cuprinse intre 10 si 20 de milioane de euro. O estimare mai exacta o vom putea face la finalizarea lucrarilor de reparatii”, a precizat Ioan Folescu.

Potrivit acestuia, pagubele vor fi suportate din bugetul de mentenanta al companiei, care se ridica la 70 de milioane de euro.

Folescu a mai declarat ca, in momentul de fata, in zona deservita de Electrica mai sunt 11 localitati nealimentate cu energie electrica, precum si 10 localitati in zone deservite de operatori privati. “In zona noastra, sunt 4500 de consumatori care nu beneficiaza de curent electric, precum si 3800 de consumatori in zone deservite de ENEL, CEZ si EON”, a precizat directorul general al Electrica.

Potrivit acestuia, lucrarile de reparatie se vor finaliza sambata: “Maine ar fi trebuit sa lichidam toate avariile. Din pacate vremea nu ne-a permis sa avansam prea mult”.

Cosmin Zaharia

Foto: www.antena3.ro/romania
 

Comentarii

comentarii