Pandora 810

in Revista 27 March 2010 201 Views

Editia de martie a revistei ne lamureste cu privire la organismele modificate genetic. Acestea sunt tema cover story-ului semnat de Raul Cazan din numarul 32 al revistei. Sunt OMG-urile o solutie pentru a asigura hrana pentru intreaga planeta si a combate foametea, asa cum sustin cei care le-au patentat? Sau, in cazul Monsanto, au fost doar o cale spre a vinde cat mai mult ierbicid Roundup, produs de aceeasi companie? Aflati toate intrebarile din “Pandora 810”.

Se retrocedeaza ca-n codru! Aceasta este concluzia interviului din numarul de martie al revistei. Raluca Petrescu a stat de vorba cu directorul general al Regiei Nationale a Padurilor (ROMSILVA), Valerian Solovastru, care a declarat ca instantele dau castig de cauza solicitantilor de retrocedari.

Criza are si efecte benefice, cum ar fi salvarea pietei reciclabilelor. Criza a impulsionat cererea de materii prime si a reechilibrat usor balanta dintre cerere si oferta. Cititi o analiza completa a pietei in focusul editiei de martie a revistei Green Report.

Apa nu face exceptie de la recomandarile specialistilor de a citi eticheta cu atentie. Ce gasim in apa pe care o bem si ce rol joaca aceasta in organism aflati in “Fantana┬ácu apa vie”.

La capitolul legislatie, aflati ca certificatele de carbon au devenit marfa, fiind tranzactionate incepand cu aceasta luna la bursa.

Nu ratati opiniile expertilor Green Report, sfaturile pentru un stil de viata mai verde, recomandarile pentru timp liber petrecut in armonie cu natura sau marturisirile vedetei din acest numar.

32, martie 2010

Comentarii

comentarii