Pașca-Palmer: ”Nu trebuie să demonizăm Romsilva”

in Legislatie 22 March 20161,411 Views

Imaginea Regie Naționale a Pădurilor – Romsilva nu trebuie să aibă de suferit din cauza câtorva persoane cu probleme de integritatea, a declarat, marți, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca-Palmer.

romsilva

”Nu trebuie să demonizăm Romsilva. Mi se pare greșit ca din cauza câtorva persoane întreaga instituție să sufere. În Regie, și mediu silvic, lucrează foarte mulți oameni cu foarte multă dedicație și aș vrea ca acești oameni să se regăsească și Regia să devină o instituție în care acești oameni să fie mândri că lucrează”, a declarat ministrul Mediului.

Referindu-se la numirea viitorului director general al Romsilva, Cristiana Pașca-Palmer a precizat că acesta trebuie să fie un profesionist și să dea dovadă de integritate.

”Un om care să aibă curajul și priceperea ca, împreună cu noul Consiliu de Administrație, să facă o analiză foarte serioasă a întregii regii și să propună măsurile necesare”, a explicat ministrul.

Aceasta a evita să comenteze afirmațiile fostului director general al Romsilva, Adam Crăciunescu, care a acuzat-o că susține industria lemnului în detrimentul Romsilva.

”Mi se par niște afirmații iresponsabile. Nu comentez mai mult”, a precizat Cristiana Pașca-Palmer.

Comentarii

comentarii