CES 2010, cel mai mare si mai eco targ de electronice

in EcoLIFESTYLE 7 January 2010 115 Views

Gadget-urile verzi sunt vedete in editia de anul acesta a targului de IT&C din Las Vegas, CES, aspectul ecologic avand o mare influenta in decizia cumparatorilor de a achizitiona un produs sau nu, potrivit cesweb.org.

CES 2010 prezinta iubitorilor de high-tech eco cea mai mare expozitie de produse verzi, tehnologii in domeniul energiei alternative, solutii si servicii de green business, produse bazate pe energii regenerabile si ambalaje eco.

De asemenea, CES 2010 se afla la prima sa editie in care se incearca reducerea maxima a amprentei de carbon a evenimentului. Organizatorii anunta ca 51% din totalul deseurilor solide generate de participanti si vizitatori vor fi reciclate.

In salile de expozitie vor exista containere de reciclare, carpete fabricate din materiale reciclate si alte articole de design interior prietenoase cu mediul. Pana si produsele de curatare vor fi eco si lipsite de chimicale.

In plus, organizatorii spun ca 20.000 de tone din emisiile de dioxid de carbon asociate evenimentului vor fi compensate.

Foto: digitaltrends.com

Comentarii

comentarii