Peste 200.000 tone de deșeuri electrice colectate de ECOTIC

in Business 13 April 2021 42 Views

ECOTIC a atins ├«n cei 15 ani de activitate cea mai mare cantitate colectat─â pe pia╚Ť─â, peste 200 000 tone de de╚Öeuri electrice.

Organiza╚Ťia de╚Ťine peste 8.600 de puncte de colectare la nivel na╚Ťional ╚Öi a derulat peste 400 de campanii de informare care au constituit un vector important ├«n dezvoltarea sistemului de colectare ╚Öi con╚Ötientizare.

Campaniile emblematice ECOTIC sunt: Caravana ECOTIC, proiect premiat la nivel european cu distinc╚Ťia ÔÇ×Best Environment LIFE ProjectÔÇŁ, precum ╚Öi campania na╚Ťional─â de informare ÔÇťFii la tine-n ╚Ťar─â la fel ca afar─â!ÔÇŁ al c─ârei mesaj a ajuns la peste 13 milioane de rom├óni.

ÔÇťGala Premiilor pentru un Mediu CuratÔÇŁ este un alt proiect ce a ├«ncurajat ├«n cele 12 edi╚Ťii ale sale dezvoltarea de ini╚Ťiative ce vizeaz─â protec╚Ťia mediului ├«nconjur─âtor.

O alt─â realizare o reprezint─â construirea Centrului Municipal de Colectare Ia╚Öi, un exemplu de bune practici la nivel na╚Ťional.

ECOTIC este prima organiza╚Ťie de acest tip din Rom├ónia, fiind ├«nfiin╚Ťat─â pe 12 aprilie 2006. Organiza╚Ťia a fost cea care a introdus ├«n anul 2007, pentru prima dat─â pe pia╚Ťa din Romania, Timbrul Verde┬«.

Comentarii

comentarii