Pet Friendly, prima platform─â online de servicii pentru animale de companie

in Biodiversitate, Stiri 23 October 2014 990 Views

Doctorul Bogdan Iv─ânescu, ini╚Ťiatorul al platformei de servicii utilitare online pentru animale de companie

Pet Friendly Hotels este prima platform─â online de servicii utilitare, dedicat─â posesorilor de animale de companie din ╚Ťara noastr─â. Platforma ofer─â gratuit informa╚Ťii verificate despre serviciile de cazare, mas─â, asisten╚Ť─â medical─â, cosmetic─â veterinar─â, dresaj ╚Öi pensiune, de care pot beneficia animalele de companie, se arat─â ├«ntr-un comunicat al ini╚Ťiatorilor acestei platforme.

Pet Friendly s-a n─âscut pentru a acoperi o nevoie, o deficien╚Ť─â pe care am descoperit-o ├«n Rom├ónia, ca iubitor de c├óini, proprietar de c├óine cu pedigree de campion, cu care particip la diferite concursuri interne ╚Öi interna╚Ťionale. De fiecare dat─â c├ónd inten╚Ťionam s─â plec cu familia undeva, aici incluz├ónd ╚Öi c├óinele, pierdeam foarte mult timp c─âut├ónd un hotel sau restaurant ├«n care puteam fi ├«nso╚Ťit de un animal de companie. ├Än majoritatea cazurilor, eram refuza╚Ťi, situa╚Ťie cu care se confrunt─â majoritatea posesorilor de animale. Pet Friendly Hotels este solu╚Ťia noastr─â pentru aceast─â problem─â ╚Öi ne propunem s─â devin─â o platform─â interactiv─â prin care s─â interac╚Ťion─âm permanent cu utilizatorii eiÔÇŁ, a declarat dr. Bogdan Iv─ânescu, ini╚Ťiator al platformei.

Implementat la ├«nceputul lunii septembrie 2014, dup─â o investi╚Ťie de aproximativ 20.000 lei, www.petfriendly.ro este primul pas dintr-un proiect de acest gen care-╚Öi propune s─â aduc─â la normalitate, ╚Öi ├«n Rom├ónia, statutul pe care animalele de companie, ├«n general, ╚Öi c├óinii, ├«n mod special, ├«l cap─ât─â atunci c├ónd intr─â ├«ntr-o familie.

Pet Friendly ofer─â gratuit accesul la o gam─â complex─â de servicii utile pentru proprietarii de animale de companie, disponibile la nivel na╚Ťional: unit─â╚Ťi de cazare┬á ╚Öi alimenta╚Ťie public─â ├«n care ace╚Ötia sunt primi╚Ťi f─âr─â restric╚Ťii, centre de asisten╚Ť─â veterinar─â, cosmetic─â, ╚Ťarcuri canine publice ╚Öi alte servicii adiacenteÔÇŁ, potrivit ini╚Ťiatorilor platformei.

Toate informa╚Ťiile sunt verificate ╚Öi confirmate, ├«n prealabil, prin vizite ├«n loca╚Ťie, serviciile fiind astfel garantate, nu doar promise. ├Än etapa ini╚Ťial─â au fost vizate ora╚Öele re╚Öedin╚Ť─â de jude╚Ť din Rom├ónia, proiectul extinz├óndu-se treptat ├«n ├«ntreaga ╚Ťar─â.

Comentarii

comentarii