Petrom a construit o pista de biciclete in Capitala

in Transport 3 December 2008 84 Views

Petrom a finalizat construirea unei piste de 1.700 de metri pentru biciclete, care se afla in Parcul Bazilescu, in sectorul 1 al Capitalei, si a unei parcari pentru biciclete, informeaza un comunicat al companiei. Pana in momentul realizarii acestei piste, accesul biciclistilor in parc era interzis, pentru evitarea posibilelor accidente, informeaza Agerpres.

"Compania si-a respectat, astfel, promisiunea facuta in septembrie, cu ocazia organizarii celei de-a treia editii a Crosului Petrom, de a construi un metru de pista pentru fiecare participant la competitie. Astfel, toti alergatorii au contribuit direct la construirea pistei. In total, s-au inscris 1.678 de persoane, iar Petrom a decis sa mareasca lungimea pistei la 1.700 de metri", se arata in comunicat.

Printre participantii la cros s-au numarat si angajati ai Petrom, care au adaugat 50 de metri la pista de biciclete din parcul Bazilescu. Crosul Petrom este unul dintre evenimentele cu traditie ale companiei. Pe 21 septembrie 2008, actiunea a implinit trei ani. Initiativa face parte din platforma de responsabilitate sociala "Petrom: Respect pentru Viitor", care isi propune sa contribuie semnificativ la protectia mediului si a resurselor naturale. Printre campaniile de responsabilitate sociala derulate de Petrom se numara Parcurile Viitorului, Resurse pentru Viitor, Construim pentru Viitor sau Campania Nationala de Prevenire a Dezastrelor.

Comentarii

comentarii