VIDEO Plastic Free July: Cum ne pregătim pentru luna fără plastic

in EcoLIFESTYLE, Plastic Free July 30 June 2017 497 Views

Șampon solid, periuță din bambus, sacoșe din pânză, creme, pastă de dinți și soluții de curățenie făcute în casă – iată doar câteva dintre produsele care ne vor ajuta să trecem cu bine de provocarea Plastic Free July. Curioși cum ne pregătim pentru perioada care va urma?

Vă amintim că redactorii Green Report s-au alăturat unei campanii internaționale care promovează eliminarea plasticului din viața de zi cu zi. Anul trecut, peste 1.000.000 de oameni au acceptat provocarea. Anul acesta, vom încerca și noi.

Ce vom face în Plastic Free July

În fiecare săptămână, ne vom filma în situații în care am fi consumat în mod normal plastic, iar apoi vom prezenta alternativele identificate.  Vom dezbate pe tema celor mai eficiente soluții și vă vom invita să veniți cu sugestii sau cu întrebări. În următoarele patru episoade, veți afla: cu ce vom înlocui ambalajele de alimente, cum renunțăm la recipientele produselor de igienă personală, ce soluții găsim atunci când vine vorba despre produsele de curățenie și cum scăpăm de plasticul din hobby-urile noastre.

De asemenea, vom provoca lideri de opinie și cetățeni de rând să ni se alăture în Plastic Free July, astfel încât efortul nostru chiar să conteze. Urmărește-ne pe Green Report sau pe pagina de Facebook, dacă vrei să afli cum ne descurcăm și dacă ai nevoie de inspirație.

Comentarii

comentarii