PMB: Alte 25.000 de vouchere acordate celor care vor să-și cumpere o bicicletă

in Legislatie, Transport 17 January 2018 83 Views

Consiliul General al Municipiului Bucure┼čti (CGMB) a aprobat acordarea a 25.000 de vouchere ├«n valoare de 500 lei, participan┼úilor care au ├«ndeplinit condi┼úiile de ├«nscriere ├«n proiectul ÔÇŁBicicli┼čti ├«n Bucure┼čtiÔÇŁ ├«n perioada 24 – 25 iulie 2017 ┼či nu s-au reg─âsit pe lista beneficiarilor de vouchere ├«n anul 2017, a anun╚Ťat Prim─âria Municicpiului Bucure╚Öti (PMB).

Alte 25.000 de vouchere acordate celor vor să-și cumpere o bicicletă

Potrivit unei inform─âri a PMB, pentru a fi inclu╚Öi ├«n etapa a doua a programului, participan┼úii care au transmis solicit─âri ├«n perioada 24 – 25 iulie 2017, ┼či nu s-au reg─âsit pe lista primilor 5.000 de beneficiari vor fi invita╚Ťi s─â-╚Öi actualizeze datele de identificare prin accesarea, o singur─â dat─â, a link-ului personalizat ce va fi transmis de Organizator pe adresa de e-mail a fiec─ârui participant ├«n perioada imediat urm─âtoare. Dup─â transmiterea datelor, participan┼úii vor primi pe adresa de e-mail un mesaj cu num─ârul de ├«nregistrare alocat ├«n Program.

biciclop.eu

Participan┼úii care au depus ├«n nume personal la registratura PMB solicit─âri de ├«nscriere ├«n Proiect, ├«n perioada 24 – 25 iulie 2017 ┼či nu s-au reg─âsit pe lista primilor 5000 de beneficiari, vor primi prin po┼čt─â o scrisoare de ├«n┼čtiin┼úare privind num─ârul de ├«nregistrare alocat ├«n proiect.

Regulamentul privind acordarea voucherelor suplimentare ├«n cadrul proiectului ,,Bicicli┼čti ├«n Bucure┼čtiÔÇŁ este publicat pe site-ul┬áwww.pmb.ro.

├Änc─â 25.000 de vouchere pentru achizi╚Ťionarea de biciclete

Voucherele vor putea fi folosite pentru achizitionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice ╚Öi Segway/Ninebot. Beneficiarii voucherelor trebuie s─â fie cet─â╚Ťeni cu domiciliul sau re╚Öedin╚Ťa ├«n Bucure╚Öti, cu v├órsta minim─â de 18 ani ├«mplini╚Ťi ├«n anul 2017.

Pe 23 august, Prim─âria Capitalei a anun╚Ťat c─â a demarat procedura de tip─ârire ╚Öi distribuire a celor 5.000 de vouchere din cadrul programului ÔÇ×Biciclisti in BucurestiÔÇŁ. Acestea vor fi livrate┬áprin curier solicitan╚Ťilor, la adresa trecut─â ├«n cererea de ├«nscriere.

Comentarii

comentarii