PMB: Alte 25.000 de vouchere acordate celor care vor să-și cumpere o bicicletă

in Legislatie, Transport 17 January 2018 96 Views

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat acordarea a 25.000 de vouchere în valoare de 500 lei, participanţilor care au îndeplinit condiţiile de înscriere în proiectul ”Biciclişti în Bucureşti” în perioada 24 – 25 iulie 2017 şi nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor de vouchere în anul 2017, a anunțat Primăria Municicpiului București (PMB).

Alte 25.000 de vouchere acordate celor vor să-și cumpere o bicicletă

Potrivit unei informări a PMB, pentru a fi incluși în etapa a doua a programului, participanţii care au transmis solicitări în perioada 24 – 25 iulie 2017, şi nu s-au regăsit pe lista primilor 5.000 de beneficiari vor fi invitați să-și actualizeze datele de identificare prin accesarea, o singură dată, a link-ului personalizat ce va fi transmis de Organizator pe adresa de e-mail a fiecărui participant în perioada imediat următoare. După transmiterea datelor, participanţii vor primi pe adresa de e-mail un mesaj cu numărul de înregistrare alocat în Program.

biciclop.eu

Participanţii care au depus în nume personal la registratura PMB solicitări de înscriere în Proiect, în perioada 24 – 25 iulie 2017 şi nu s-au regăsit pe lista primilor 5000 de beneficiari, vor primi prin poştă o scrisoare de înştiinţare privind numărul de înregistrare alocat în proiect.

Regulamentul privind acordarea voucherelor suplimentare în cadrul proiectului ,,Biciclişti în Bucureşti” este publicat pe site-ul www.pmb.ro.

Încă 25.000 de vouchere pentru achiziționarea de biciclete

Voucherele vor putea fi folosite pentru achizitionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și Segway/Ninebot. Beneficiarii voucherelor trebuie să fie cetățeni cu domiciliul sau reședința în București, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți în anul 2017.

Pe 23 august, Primăria Capitalei a anunțat că a demarat procedura de tipărire și distribuire a celor 5.000 de vouchere din cadrul programului „Biciclisti in Bucuresti”. Acestea vor fi livrate prin curier solicitanților, la adresa trecută în cererea de înscriere.

Comentarii

comentarii