Policolor: 15 ani de Spor și 15 proiecte pentru comunitate

in Business 27 October 2014 866 Views

Lista proiectelor ├«n care Policolor s-a implicat include renovarea mai multor spitale, gr─âdini╚Ťe, centre de zi pentru copii ori s─âli de sport

Policolor, unul dintre cei mai mari produc─âtori de vopsele decorative ╚Öi tencuieli din Rom├ónia, se implic─â activ ├«n sus╚Ťinerea campaniilor de reabilitare ╚Öi reamenajare a unor spa╚Ťii de interes public ├«n mai multe localit─â╚Ťi din ╚Ťar─â, inclusiv prin campania de CSR,ÔÇŁ15 ani de Spor, 15 proiecte pentru comunitateÔÇŁ, care ÔÇŁtraverseaz─â Rom├óniaÔÇŁ, se arat─â ├«ntr-un comunicat al companiei.

Anul acesta are o semnifica╚Ťie deosebit─â pentru Policolor Arhitectural, divizia de vopsele decorative ╚Öi tencuieli: Spor, prima vopsea lavabil─â produs─â ├«n Rom├ónia, a ├«mplinit 15 ani de la intrarea pe pia╚Ť─â. ├Än acest context, am decis ca, ├«n mod special ├«n 2014, s─â ne implic─âm ├«n minim 15 proiecte comunitare. Proiectele alese sunt din domenii diferite, de la s─ân─âtate ╚Öi educa╚Ťie la cultur─â ╚Öi sport ╚Öi, foarte important, sunt proiecte ├«n care membrii comunit─â╚Ťilor se implic─â direct ╚Öi activ, nu sunt doar beneficiariÔÇŁ, a declarat Florin Stoleriu, business unit manager Policolor Arhitectural.

Dup─â succesul pe care l-a avut ├«n 2013 cu proiectul pilot ÔÇ×Culori ╚Öi Z├ómbeteÔÇŁ, Poli╚Ťia Local─â Arad a decis s─â continue ╚Öi anul acesta programul de reabilitare/├«nfrumuse╚Ťare a platformelor gospod─âre╚Öti din ora╚Ö.

├Än prima faz─â a proiectului, copiii din mai multe clase ale Colegiului Na╚Ťional Vasile Goldi╚Ö, sub ├«ndrumarea prof. Vasile Chintoan, au pictat pere╚Ťii exteriori ai unui num─âr de 10 platforme gospod─âre╚Öti, aflate ├«n administrarea prim─âriei.Pentru c─â ac╚Ťiunea a avut un efect extraordinar asupra locuitorilor care au ├«nceput s─â ne ├«ntrebe cum pot da o m├ón─â de ajutor, am decis s─â continu─âm ╚Öi s─â extindem programul. La ├«nceputul prim─âverii, am primit un telefon de la Policolor prin care am fost ├«ntreba╚Ťi dac─â avem nevoie de ajutor. Suportul lor a fost cu at├ót mai important cu c├ót ├«n prima faz─â a proiectului am folosit vopseluri temperaÔÇŁ, a povestit Nicoleta Belean, de la Poli╚Ťia Local─â Arad, coordonatorul proiectului.

Lista proiectelor ├«n care Policolor s-a implicat activ ╚Öi care au fost deja finalizate include: reabilitare/ reamenajare sec╚Ťie de Pediatrie Spitalul Jude╚Ťean Bac─âu, refugiul montan Padina, renovarea ╚ścolii Generale din comuna Holdea, renovarea atelierului B4 din cadrul Universit─â╚Ťii de Arhitectur─â ╚Öi Urbanism Ion Mincu din Bucure╚Öti, preg─âtire practic─â a studen╚Ťilor Facult─â╚Ťii de Construc╚Ťii Bucure╚Öti prin intermediul programului ÔÇŁO zi ├«n lumea culorilorÔÇŁ, renovarea mai multor gr─âdini╚Ťe, centre de zi pentru copii ori s─âli de sport.

Comentarii

comentarii