Proiectul Nordis Mamaia 5 stele a obţinut pre-certificarea GREEN Homes

in Energie 27 May 2020 191 Views

Nordis Group a ob╚Ťinut pre-certificarea GREEN Homes pentru proiectul Nordis Mamaia 5 stele, ansamblu mixt, format din hotel de 5 stele ╚Öi apartamente, ├«n zona de Nord a sta╚Ťiunii Mamaia. Certificarea GREEN Homes, oferit─â de Romania Green Building Council, atest─â implementarea unor m─âsuri ╚Öi solu╚Ťii sustenabile ╚Öi atingerea unui nivel de sustenabilitate superior.

Nordis Mamaia 5 stele folose╚Öte designul biofilic, care aduce natura ├«n interiorul spa╚Ťiului locuit, prin plante ╚Öi vegeta╚Ťie divers─â, oferind locuitorilor confortul creat de natur─â ╚Öi de spa╚Ťiile verzi.

├Än ceea ce prive╚Öte transportul alternativ, proiectul este prev─âzut cu sta╚Ťii pentru ├«nc─ârcarea ma╚Öinilor electrice ╚Öi alte m─âsuri pentru ├«ncurajarea solu╚Ťiilor de mobilitate sustenabil─â.┬á Cl─âdirea are eficien╚Ť─â energetic─â superioar─â, ceea ce pe termen lung se traduce ├«n consum ╚Öi facturi reduse.

├Än construc╚Ťia hotelului au fost prev─âzute solu╚Ťii pe baz─â de LED ├«n toate spa╚Ťiile de tip recep╚Ťie, holuri de etaj, zon─â comercial─â, SPA, ├«n exterior, dar ╚Öi ├«n interiorul camerelor din fiecare cl─âdire, echipamente eficiente ╚Öi un sistem de termoizolare performant.

Pentru a diminua efectul de insul─â de c─âldur─â urban─â, care accentueaz─â canicula ╚Öi valurile de c─âldur─â din spa╚Ťiile locuite, vor fi instalate terase ├«nierbate ╚Öi acoperi╚Ö verde.

ÔÇ×Suntem ├«nc├ónta╚Ťi c─â am ob╚Ťinut pre-certificarea GREEN Homes pentru Nordis Mamaia 5*****. Este unul dintre cele mai importante proiecte ale noastre ╚Öi ne dorim s─â oferim servicii de cea mai ├«nalt─â calitate ╚Öi, ├«n egal─â m─âsur─â, s─â avem grij─â, ├«n cel mai bun mod posibil, de natur─â ╚Öi de mediul ├«nconjur─âtor. Suntem aten╚Ťi cu fiecare proiect al nostru pentru c─â ╚Ötim c├ót de important este s─â protej─âm resursele pe care le avem. Construc╚Ťiile din portofoliul Nordis Group pun pe pia╚Ťa local─â cl─âdiri de o calitate excep╚Ťional─â, iar ├«ncrederea acordat─â de Consiliul Rom├ón pentru Cl─âdiri Verzi ne onoreaz─âÔÇŁ, a declarat Emanuel Postoac─â, pre╚Öedinte Nordis Group.

Lucr─ârile pentru acest ansamblu vor fi finalizate ├«n 2021, iar construc╚Ťia va avea 730 de camere de hotel ╚Öi 290 de apartamente, cu o suprafa╚Ť─â total─â de 80.000 de metri p─âtra╚Ťi. Investi╚Ťia se ridic─â la 70 de milioane de euro. Nordis Mamaia 5***** este cel mai mare ansamblu mixt, cu apartamente reziden╚Ťiale ╚Öi hotel de 5 stele de pe litoralul M─ârii Negre din Rom├ónia.

Localizat ├«n Mamaia Nord, proiectul se ├«ntinde pe o suprafa╚Ť─â de 80.000 mp, are ├«n componen╚Ť─â 290 de apartamente ╚Öi 729 camere de hotel, 10.000 mp plaj─â proprie, 1.500 mp de galerie comercial─â, cinematograf VIP, 6 s─âli de conferin╚Ť─â ╚Öi cel mai mare SPA dintr-un hotel de pe litoralul rom├ónesc, cu o suprafa╚Ť─â de 3.200 mp.

Nordis Group este un brand rom├ónesc, grup de firme format din ╚Öase entit─â╚Ťi: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture ╚Öi Nordis Property Management.

Comentarii

comentarii