4 premii in valoare totala de 3.000 de euro pentru proiecte de mediu. Cum te poti inscrie

in Business, EcoLIFESTYLE 2 October 2017 480 Views

ONG-uri, institu╚Ťii publice, de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt sau companii care au proiecte dedicate mediului le pot ├«nscrie ├«n concursul ÔÇ×Gala Premiilor pentru un Mediu CuratÔÇŁ, concurs ce a ├«nceput ast─âzi. Condi╚Ťia principal─â este ca proiectele ├«nscrise s─â fie ├«ntr-un stadiu suficient de avansat pentru a putea fi prezentate m─âcar ni╚Öte rezultate intermediare. ├Än total, vor fi acordate patru premii ├«n valoare de 3.000 de euro care vor consta ├«n echipamente electrice ╚Öi electronice.

 

premii

Gala Premiilor pentru un Mediu Curat organizat─â de Organiza╚Ťia ECOTIC ╚Öi se afl─â la ce-a de-a IX-a edi╚Ťie. Competi╚Ťia se desf─â╚Öoar─â pe patru categorii: companii, institu╚Ťii de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt, institu╚Ťii publice ╚Öi ONG-uri. Concursul se desf─â╚Öoar─â la nivel na╚Ťional ╚Öi premiaz─â ini╚Ťiativele din domeniile: responsabilitate de mediu, eco-educa╚Ťie sau conservare a resurselor. Proiectele vor fi evaluate de un juriu de specialitate.

Potrivit organizatorilor, pentru toate cele 4 categorii, premiile sunt ├«n valoare de maxim 3.000 euro. Ele constau ├«n echipamente electrice ╚Öi electronice oferite fiec─ârui ca╚Ötig─âtor din fiecare dintre cele patru categorii participante ├«n aceast─â edi╚Ťie.

ÔÇ×Invit─âm, ca ├«n fiecare an, organiza╚Ťiile care deruleaz─â proiecte de protec╚Ťia mediului ╚Öi CSR s─â le ├«nscrie ├«n edi╚Ťia 2017 a concursului Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat. Miza ini╚Ťiativei ECOTIC este de a populariza ╚Öi premia proiectele cu cel mai mare impact asupra comunit─â╚Ťilor c─ârora se adreseaz─âÔÇŁ, a declarat, pre╚Öedintele ECOTIC, Valentin Negoi╚Ť─â.

Cum te po╚Ťi ├«nscrie

Înscrierile proiectelor se pot face pe www.premiilepentrumediucurat.ro prin accesarea formularului online de înscriere.

Data limit─â de ├«nscriere a proiectelor ├«n concurs este 24 noiembrie 2017. ├Än decembrie, vor fi anun╚Ťate cele patru proiecte c├ó╚Ötig─âtoare ├«n cadrul unei gale de premiere.

Tubatect, unul dintre câștigătorii de anul trecut

Anul trecut, la categoria companii, c├ó╚Ötig─âtor a fost proiectul Tubatect, care apar╚Ťine celor de la Studio Plot. Adrian Ibric, designerul care se afl─â ├«n spatele proiectului, spune c─â premiul c├ó╚Ötigat este mai mult dec├ót o certificare a efortului depus.

ÔÇ×(ÔÇŽ) C├ó╚Ötigarea competi╚Ťiei, pe care o urm─âream ├«nc─â din anii trecu╚Ťi, o consideram un nou punct de inflexiune in dezvoltarea acestei ini╚Ťiative ╚Öi deschiderea proiectului c─âtre noi grupuri de poten╚Ťiali utilizatori ╚Öi promotori ai obiectelor reciclate.┬áÔÇŁ

Adrian Ibric, fondatorul Tubatec produce mobilier cu de╚Öeuri din carton revalorificate. Folose╚Öte ├«n special tuburile de carton de la plottere, pe care le transform─â ├«n etajere ╚Öi birouri. Le adun─â ├«nc─â din 2007, ├«n centrul de plottare pe care ├«l de╚Ťine. Avantajul mobilierul din tuburi de carton este c─â e 100% ecologic.

Comentarii

comentarii