Premiile Eco-Business Romania, lansate la Miercurea Ciuc

in Business 15 September 2007 109 Views

Fundatia pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc a lansat, vineri, concursul "Eco-Business Romania", in cadrul caruia vor fi premiate firmele care, in activitatea lor, depun eforturi pentru protectia mediului. Castigatoarele se pot inscrie la concursul "European Business Awards for the Environment", organizat o data la doi ani de Directoratul General de Mediu al Comisiei Europene.

Romania este reprezentata in cadrul Consiliului de conducere si de organizare a Premiilor Europene de Mediu de catre László Potozky, directorul Fundatiei pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc, una dintre cele mai importante finantatoare a proiectelor de mediu din Romania.

Aceasta fundatie organizeaza, o data la doi ani, si faza nationala a concursului, care evidentiaza acele politici, practici, procese si produse care contribuie la dezvoltarea economica si sociala, in asa fel incat sa nu fie in detrimentul mediului si al resurselor naturale.

Potrivit reprezentantilor Fundatiei pentru Parteneriat, firmele se pot inscrie la premiile Eco-Business Romania la categoriile "Management pentru Dezvoltare Durabila", "Produs Ecologic" si "Proces pentru Dezvoltare Durabila". Candidatii clasati pe primele trei locuri la fiecare categorie au dreptul de a se inscrie la "Premiile Europene de Mediu".

Data limita pentru inscrierea la faza nationala a concursului este 31 octombrie, premiile se decerneaza in luna decembrie, iar castigatorii pot sa aplice pentru premiile europene pana la sfarsitul lunii ianuarie.

Comentarii

comentarii