Prietenii mediului colecteaza selectiv deseurile

in Stiri 11 November 2012 128 Views

Competitia „Sa fim prieteni cu mediul”, aflata la a cincea editie, se va desfasura in acest an la Sfantu Gheorghe.

Actiunea este dedicata colectarii selective a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Organizatorii competitiei sunt CCR Romania in parteneriat cu S.C. TEGA S.A.

Persoanele fizice care vor preda un aparat sau echipament electric sau electronic uzat, nedezmembrat la punctul de colectare, infiintat de S.C. TEGA S.A. in localitatea Sfantu Gheorghe, vor primi cate un bilet de participare in cadrul Tombolei „Sa fim prieteni cu mediul!”.

Extragerea castigatorilor tombolei va avea loc in data de 13 decembrie 2012 la sediul TEGA S.A..

Castigatorii vor fi premiati de catre organizator, CCR Romania, cu echipamente electrice si electronice in valoare de 10.000 lei.

CCR Logistics Systems RO, organizatie colectiva licentiata, pune la dispozitia partenerilor – producatori, autoritati de mediu si administratii locale, consumatori finali – servicii de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice prin CCR RELECTRA, precum si a deseurilor de baterii si acumulatori prin CCR REBAT.

Peste 70.000 de puncte de colectare in Europa, Asia si SUA

CCR face parte din Reverse Logistics Group, companie multinationala care opereaza in 25 de tari ale UE precum si in SUA si Asia.

Reverse Logistics Group este specializata in domeniul gestionarii deseurilor, are peste 70.000 de puncte de colectare si contracte incheiate cu peste 3.000 de clienti si prestatori de servicii.

Mihai Diac
 

Comentarii

comentarii