Prim─âria Bucure╚Öti ofer─â ├«nc─â 5.800 de vouchere pentru achizi╚Ťia de biciclete

in Transport 22 June 2018 26 Views

Prim─âria Bucure╚Öti a anun╚Ťat c─â lanseaz─â o nou─â sesiune de ├«nscriere pentru ├«nc─â 5.800 de vouchere de biciclete, r─âmase nealocate din etapa anterioar─â.

Bucure╚Ötenii interesa╚Ťi pot aplica ├«ncep├ónd din joi seara, prin accesarea link-ului http://biciclete.pmb.ro/. ├Änregistrarea ├«n aplica╚Ťie se va incheia ├«n momentul atingerii num─ârului maxim de 5.800 de ├«nscrieri valabile.

ÔÇŁCu o valoare de 500 de lei fiecare, voucherele pot fi folosite pentru achizi╚Ťionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice ╚Öi dispozitive de tip Segway/Ninebot ╚Öi accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu v├órsta minim─â de 18 ani, numai din magazinele participante la ProiectÔÇŁ, potrivit unui comunicat de pres─â al municipalit─â╚Ťii.

Cele 5.800 de voucherele provin din cele 25.000 lansate în etapa a doua a programului, derulată la începutul acestui an, pentru care nu s-a atins numărul maxim de înscrieri valide la acel moment.

Participarea la noua sesiune a proiectului este permis─â doar bucure┼čtenilor care nu au beneficiat de program ├«n etapele anterioare. Este interzis─â participarea angaja┼úilor Prim─âriei Municipiului Bucure┼čti ┼či ai institu┼úiilor subordonate Consiliului General al Municipiului Bucure┼čti.

Regulamentul proiectului ┼či magazinele partenere sunt disponibile pe site https://bit.ly/2HwtGCA.

Programul Bicicli╚Öti ├«n Bucure╚Öti a fost aprobat anul trecut, la ini╚Ťiativa Primarului General, ╚Öi prevede acordarea unui num─âr de 30.000 de vouchere. Primele 5000 de vouchere au fost distribuite bucure╚Ötenilor ├«n anul 2017, ╚Öi alte 19.200 au fost livrate ├«ncep├ónd cu luna aprilie.

Citește și: Eurobarometru: Peste 63 la sută dintre români nu practică niciodată sport

FOTO Prima biciclet─â electric─â rom├óneasca de tip ÔÇŁchopperÔÇŁ, prezent─â la Salonul Bicicletei 2018

Comentarii

comentarii