Primăria București oferă încă 5.800 de vouchere pentru achiziția de biciclete

in Transport 22 June 2018 40 Views

Primăria București a anunțat că lansează o nouă sesiune de înscriere pentru încă 5.800 de vouchere de biciclete, rămase nealocate din etapa anterioară.

Bucureștenii interesați pot aplica începând din joi seara, prin accesarea link-ului http://biciclete.pmb.ro/. Înregistrarea în aplicație se va incheia în momentul atingerii numărului maxim de 5.800 de înscrieri valabile.

”Cu o valoare de 500 de lei fiecare, voucherele pot fi folosite pentru achiziționarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot și accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani, numai din magazinele participante la Proiect”, potrivit unui comunicat de presă al municipalității.

Cele 5.800 de voucherele provin din cele 25.000 lansate în etapa a doua a programului, derulată la începutul acestui an, pentru care nu s-a atins numărul maxim de înscrieri valide la acel moment.

Participarea la noua sesiune a proiectului este permisă doar bucureştenilor care nu au beneficiat de program în etapele anterioare. Este interzisă participarea angajaţilor Primăriei Municipiului Bucureşti şi ai instituţiilor subordonate Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Regulamentul proiectului şi magazinele partenere sunt disponibile pe site https://bit.ly/2HwtGCA.

Programul Bicicliști în București a fost aprobat anul trecut, la inițiativa Primarului General, și prevede acordarea unui număr de 30.000 de vouchere. Primele 5000 de vouchere au fost distribuite bucureștenilor în anul 2017, și alte 19.200 au fost livrate începând cu luna aprilie.

Citește și: Eurobarometru: Peste 63 la sută dintre români nu practică niciodată sport

FOTO Prima bicicletă electrică româneasca de tip ”chopper”, prezentă la Salonul Bicicletei 2018

Comentarii

comentarii