Primaria Capitalei vrea suplimentarea numarului de vouchere pentru biciclete

in Legislatie, Transport 9 August 2017164 Views

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că în următoarea sedință a Consiliului General se va propune suplimentarea numărului de vouchere pentru achhiziționarea de biciclete. 

Primăria Capitalei vrea suplimentarea numărului de vouchere pentru biciclete

Proiectul a fost foarte bine primit de bucureșteni, astfel încât în primele două zile de înscrieri au fost primite în jur de 30.000 de cereri, dintre care 4.200 depuse fizic la registratură, iar restul trimise prin e-mail, care se afla acum în plin proces de înregistrare. Până la sfârșitul acestei săptămâni vor fi terminate verificările pentru primii 5.000 de înscriși, care vor primi voucherele în cursul acestei luni, iar la următoarea ședință a Consiliului General vom propune suplimentarea numărului de vouchere, pentru toți cei care s-au înscris. Programul va continua și în anul viitor”, a spus Gabriela Firea.

Subvenție de 500 de lei pentru cei care vor să-și cumpere biciclete

În luna iulie, municipalitatea a demarat proiectul ”Bicicliști în București” prin care și-a propus stimularea transportului cu mijloace alternative, prin acordarea unui număr de 5000 de vouchere cu valoarea nominală de 500 de lei care vor putea fi folosite la achiziția de biciclete și mijloace de transport nepoluante pe doua roți.

PMB suspendă înscrierile în programul „Bicicliști în București”. Peste 18.600 de cereri înregistrate

Comentarii

comentarii