Patru oferte pentru livrarea a 400 de autobuze noi în Capitală

in Legislatie, Transport 10 November 201763 Views

Prim─âria Municipiului Bucure╚Öti (PMB) a anun╚Ťat, vineri, c─â a primit patru oferte pentru licita╚Ťia privind achizi╚Ťia a 400 de autobuze noi.┬á C├ó╚Ötig─âtorul licita╚Ťiei va fi anun╚Ťat ├«n termen de 25 de zile.┬á

Potrivit unui comunicat al PMB, ofertele au venit din partea Mercedes Benz România, MAN Truck& Bus, Otokar Europe și Karsan Otomotiv Sanayi Ticaret.

┬áSper ca dupa ce comisia de evaluare va analiza ofertele depuse sa putem avea un c├ó╚Ötigator al acestei licita╚Ťii, s─â nu mai existe contesta╚Ťii nefondate, asa cum s-a ├«ntamplat la procedura anterioar─â, care, a╚Öa cum a certificat CNSC, a fost ├«nt├órziat─â absolut nejustificatÔÇŁ, a spus primarul general, Gabriela Firea.

Prim─âria Capitalei, nevoit─â s─â reia procedura de licita╚Ťie pentru ├«nnoirea parcului auto al RATB

├Än cursul lunii august, PMB a fost este nevoit─â s─â reia procedura de licita╚Ťie pentru achizi╚Ťionarea celor 400 de autobuze noi Euro 6 ca urmare a unui viciu tehnic al Sistemului Electronic de Achizi╚Ťii Publice (SEAP).

Miercuri, 16 august 2017,┬áSEAP a ├«n╚Ötiin╚Ťat PMB c─â licita╚Ťia a fost anulat─â automat ├«nc─â din data de 14 august 2017 deoarece, ├«n afara de publicarea pe site a anun╚Ťului de prelungire a termenului, era necesar─â ╚Öi o opera╚Ťiune manual─â de modificare a datei limit─â de depunere din 14 august ora 16:00 ├«n 16 august ora 16:00.

Reprezentan╚Ťii PMB au precizat c─â 15 companii┬áau ├«nc─ârcat par╚Ťial ofertele ├«nc─â din data de 14 august 2017, l─âs├ónd componenta financiar─â pentru ultima zi (16 august 2017 ÔÇô noul termen publicat), conform cutumei ├«n cazul unor astfel de licita╚Ťii interna╚Ťionale. ├Äns─â, ├«n data de 16 august, ofertan╚Ťii au constatat c─â licita╚Ťia a fost anulat─â automat ╚Öi nu mai au posibilitatea s─â ├«ncarce oferta financiar─â.

Comentarii

comentarii