Prim─âria a publicat lista beneficiarilor celor 25.000 de vouchere suplimentare pentru proiectul ,,Bicicli╚Öti ├«n Bucure╚Öti”

in Transport 21 February 201838 Views

Ca urmare a finaliz─ârii procesului de actualizare a datelor, un num─âr de 18.323 de persoane urmeaza s─â intre ├«n posesia unui voucher. Lista acestora este publicat─â pe pagina proprie de internet a Prim─âriei Municipiului Bucure╚Öti (PMB), la sec╚Ťiunea “Bicicli╚Öti ├«n Bucure╚Öti”, fiecare beneficiar identific├óndu-se dup─â ini╚Ťiale, nume, prenume ╚Öi numar de ├«nregistrare ├«n proiect.┬áModul ├«n care va fi completata lista beneficiarilor p├ón─â la num─ârul de 25.000 de vouchere care vor fi emise ├«n etapa a doua va fi adus la cuno╚Ötin╚Ťa publicului ├«n perioada urm─âtoare.

Potrivit unui comunicat de pres─â, reprezentan╚Ťii PMB precizeaz─â c─â voucherele vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu/re╚Öedin╚Ťa/coresponden╚Ť─â ale participan╚Ťilor.

├Än situa╚Ťia ├«n care voucherul nu poate fi ├«nm├ónat beneficiarului de c─âtre curier, acesta va fi returnat Prim─âriei Municipiului Bucure╚Öti, iar ulterior va putea fi ridicat personal de c─âtre beneficiar de la Centrul de Informare ╚Öi Documentare pentru Rela╚Ťia cu Cet─â╚Ťenii al Prim─âriei Municipiului Bucure╚Öti din bulevarul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5, dup─â expirarea perioadei de distribuire de c─âtre firma de curierat, prin contactarea telefonica prealabil─â a fiec─ârui beneficiarÔÇŁ, se arat─â ├«n textul comunicatului.

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achizi╚Ťionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice ╚Öi dispozitive de tip Segway/Ninebot ╚Öi accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu v├órsta minim─â de 18 ani,┬á numai din magazinele participante la proiect.

Green Report Shop Transport ECO

Vezi AICI lista magazinelor.

PMB: Alte 25.000 de vouchere acordate celor care vor să-și cumpere o bicicletă

Pe 16 ianuarie, Consiliul General al Municipiului Bucure╚Öti (CGMB)┬áa aprobat acordarea a 25.000 de vouchere ├«n valoare de 500 lei, participan┼úilor care au ├«ndeplinit condi┼úiile de ├«nscriere ├«n proiectul ÔÇŁBicicli┼čti ├«n Bucure┼čtiÔÇŁ ├«n perioada 24 ÔÇô 25 iulie 2017 ┼či nu s-au reg─âsit pe lista beneficiarilor de vouchere ├«n anul 2017.

Pe 23 august, Prim─âria Capitalei a anun╚Ťat c─â a demarat procedura de tip─ârire ╚Öi distribuire a celor 5.000 de vouchere din cadrul programului ÔÇ×Biciclisti in BucurestiÔÇŁ. Acestea vor fi livrate┬áprin curier solicitan╚Ťilor, la adresa trecut─â ├«n cererea de ├«nscriere.

Comentarii

comentarii