Primul Anti-Mall din Romania va avea parcare pentru biciclete

in EcoLIFESTYLE 27 November 2013325 Views

Primul Anti-Mall din Romania, gazduit in locul fostului magazin Bucuresti de pe Calea Lipscani, va functiona timp de trei zile (6 – 8 decembrie) si va aduce impreuna minti creative care vor da un nou rol spatiului.

Grolsch Anti-Mall este spatiul in care cei mai creativi dintre experimentalisti isi vor pune spre vanzare rezultatul pasiunii lor, iar noi toti vom putea sa le cumparam, sa le aflam povestea si sa-i sustinem in experimentul lor”, a declarat Gabriela Cretu, Global Brands Director SABMiller

Anti-Mall-ul va ocupa parterul si doua niveluri ale magazinului Bucuresti. Parterul cladirii va gazdui parcarea de biciclete, info point-ul, dar si standurile unor branduri ca Patzaichin sau Pegas.

Asa cum orice mall are o parcare pentru masini noi vom avea o parcare pentru biciclete. De asemenea, vom avea si un info point si, la fel cum orice mall are si un bra, noi vom avea unul, dar mai special facut din sticle reciclate”, a mai spus Gabriela Cretu.

Etajul I va fi dedicat celor 15 experimentalisti care au reusit sa-si transforme pasiunea in job, fie ca este vorba de fotografie, moda sau hand made.

Etajul II va gazdui zona de cinema (unde vor rula scurt metraje) si restaurant (Bacania veche si Lacrimi si sfinti).

In cele trei zile estimam ca vom avea peste 30.000 de vizitatori”, a mai spus Cretu.

Comentarii

comentarii