Program unic de sustenabilitate în industria IT

in Business 12 February 2021 43 Views

HP lanseaz─â un program unic de sustenabilitate dedicat partenerilor, pentru a avea un impact mai mare ├«n domenii precum combaterea schimb─ârilor climatice, promovarea drepturilor omului ┼či reducerea decalajului digital.

HP Inc. lanseaz─â HP AmplifyÔäó Impact, o resurs─â ╚Öi un program de evaluare ╚Öi de training pentru parteneri, unic ├«n industrie, dezvoltat cu scopul de a produce schimb─âri importante ├«n cele trei direc╚Ťii esen╚Ťiale ale planului de sustenabilitate:

  • Planeta – cu accent pe schimb─ârile de clim─â;
  • Oamenii – cu accent pe drepturile omului ┼či echitate social─â;
  • Comunitatea – cu accent pe reducerea decalajului digital. Partenerii care se al─âtur─â programului HP Amplify Impact vor lucra cu HP pentru a-╚Öi evalua propriile practici, av├ónd acces ├«n acela╚Öi timp la numeroasele ini┼úiative lansate de companie.

Scopul nostru este s─â colabor─âm cu partenerii no┼čtri pentru a-i ajuta s─â contribuie la o economie mai circular─â ╚Öi mai pu╚Ťin poluant─â, s─â-╚Öi dezvolte un lan╚Ť de aprovizionare mai divers, mai incluziv ┼či mai echitabil ┼či s─â ajute la cre╚Öterea vitalit─â╚Ťii ┼či rezilien┼úei comunit─â┼úilor localeÔÇŁ, a declarat Christoph Schell, HP Chief Commercial Officer. ÔÇťImpactul ╚Öi aria de ac┼úiune a ecosistemului nostru sunt semnificative ╚Öi, prin implicarea partenerilor ├«n acest demers, putem crea o lume mai dreapt─â ╚Öi mai sustenabil─â.ÔÇŁ

Crearea unui ecosistem al responsabilităţii

Programul HP Amplify Impact ├«i sus┼úine pe parteneri s─â-╚Öi stabileasc─â obiective ambi┼úioase pe termen lung pentru a avea un impact pozitiv. HP ├«┼či propune s─â atrag─â cel pu┼úin jum─âtate dintre partenerii HP Amplify ├«n acest program voluntar, p├ón─â ├«n 2025. Partenerii care se al─âtur─â programului vor primi certificare ┼či vor fi inclu╚Öi ├«ntr-un program anual de recompense. Misiunea programului este ca industria IT s─â ├«┼či asume responsabilitatea ╚Öi s─â sus╚Ťin─â trei piloni importan┼úi:

  • Planeta: o economie circular─â regeneratoare, neutr─â ├«n ceea ce prive╚Öte emisiile de carbon, ╚Öi crearea celui mai sustenabil portofoliu de tehnologii, servicii ┼či solu┼úii.
  • Oamenii: respectarea drepturilor omului, oferirea de oportunit─â╚Ťi de dezvoltare, promovarea unei culturi bazate pe diversitate, echitate ┼či incluziune prin ini┼úiative precum HP Racial Equality and Social Justice Task Force.
  • Comunitatea: dezvoltarea comunit─â┼úilor prin puterea tehnologiei. Ajut─âm la eliminarea decalajului digital care limiteaz─â accesul la educa┼úie, la locuri de munc─â ┼či la sistemul de s─ân─âtate, at├ót de necesare pentru bun─âstarea fiec─âruia.

Impactul durabil: un imperativ de business

A┼ča cum indic─â raportul anual HP, Sustainable Impact Report, angajamentul asumat pentru un impact durabil nu reprezint─â doar un demers care trebuie bifat, este un demers care aduce beneficii. ├Än 2020, angajamentul pentru un impact durabil a adus companiei HP mai mult de 1 miliard de dolari ├«n v├ónz─âri noi1.

De asemenea, reflect─â noul rol al corpora┼úiilor ├«n societate. HP ╚Öi-a propus s─â genereze valoare pentru ac╚Ťionarii s─âi, dar ┼či un viitor mai bun pentru to╚Ťi stakeholderii. Dup─â decenii ├«n care a vizat schimbarea pozitiv─â, HP este recunoscut─â ca fiind una dintre cele mai sustenabile companii din lume ┼či este, astfel, ├«n m─âsur─â s─â sus┼úin─â comunitatea partenerilor HP Amplify cu resursele necesare, pentru a identifica poten┼úialele probleme ┼či a oferi ├«ndrumare pentru ca partenerii s─â ├«┼či ating─â obiectivele.

O cale deschis─â pentru partenerii HP Amplify

To┼úi partenerii HP Amplify pot accesa resursele importante pe care HP le pune la dispozi╚Ťie ├«n acest program, ┬áindiferent de progresul ├«nregistrat ├«n atingerea obiectivului de a contribui la o dezvoltare durabil─â. HP va oferi tuturor partenerilor HP Amplify acces la programe de training, la instrumente de marketing, la Centrul HP de Sustenabilitate ┼či Conformitate (SCC), la HP Life ┼či HP Planet Partners.

Comentarii

comentarii