Provocarea energiei verzi

in Revista 5 August 2010 211 Views

Numarul de iulie-august vine cu o analiza a provocarii energiei verzi in tara noastra. Ce potential are Romania, in ce masura este valorificat si care sunt avantajele si dezavantajele investitorilor aflati din cover story-ul editiei – “Provocarea energiei verzi”. Analiza scoate la iveala faptul ca legislatia este de partea celor care vor sa investeasca in energia verde din tara noastra, dar birocratia este nemiloasa.

Tot din numarul de iulie-august aflati care sunt cele mai verzi companii din Romania, premiate de Asociatia Green Revolution, Asociatia Green Area, sub inaltul patronaj al Ministerului Mediului si Padurilor. Ce impact va avea primul clasament al firmelor prietenoase cu mediul si care sunt provocarile unei afaceri in armonie cu natura cititi in “GBI – Topul celor mai verzi companii din Romania”.

Nu ratati interviul lunii cu Razvan Nicolescu, care la doar 32 de ani a fost numit vicepresedinte al Agentiei Europene pentru Cooperarea Autoritatilor de Reglementare din domeniul Energiei (ACER). Acesta subliniaza necesitatea cooperarii statelor membre in domeniul energetic.

La capitolul Business, aflati ce masuri de protectie a mediului a luat compania SIVECO, masuri care au dus-o in fruntea clasamentului Green Business Index, primul top al companiilor verzi din Romania. Tot aici, cititi cum se detaseaza Renovatio Solar pe o piata aflata in plina expansiune.

In plin sezon, Green Report va prezinta o oferta larga de vacante eco in “10 hoteluri eco-friendly in destinati exotice”. La sectiunea Green living aflati ce neajunsuri are registrul spatiilor verzi, ce pericole prezinta bauturile energizante, cati ursi sunt omorati din ratiuni financiare, dar si ce inseamna o afacere cu biciclete personalizate.36, iulie-august 2010

Comentarii

comentarii