Ulei presat la rece si branza de ceai la a opta editie Slow Food

Curtea bibliotecii judetene Brasov gazduieste weekendul acesta a opta editie a targului slow food, intre orele 10.00 – 16.00. Noutatile editiei actuale ale targului vor fi uleiul presat la rece de Cluj, branza de ceai cu chimen si mierea de Vrancea.

Targul de produse traditionale „Roadele pamantului”, organizat de Slow Food Brasov, este o piata volanta unde toate produsele sunt vandute chiar de catre producatori sau de reprezentantii directi ai acestora, fara a exista intermediari.

Biblioteca Judeteana “George Baritiu” Brasov, gazda targului, este prezenta la fiecare editie cu un stand propriu de prezentare. In acest sfarsit de saptamana institutia, impreuna cu Centrul Pilot de Voluntariat Brasov au pregatit pentru vizitatorii targului un atelier de confectionat, decorat si pictat masti (sambata) si un atelier de origami (duminica).

Duminica, 25 octombrie, de la ora 11.00, gurmanzii se vor putea delecta, din nou, cu un brunch traditional organizat la Bistro de l’Arte. O selectie a celor mai bune produse de la targ va fi pregatita pentru un mic dejun consistent, servit la orele amiezii. Pretul bufetului este de 25 de lei de persoana.

Foto: greenmarketing.ro

spot_img

Ultimele știri