Andreea Raicu acceptă provocarea Green Report și se alătură campaniei Plastic Free July!

in EcoLIFESTYLE, Plastic Free July 3 July 2017 666 Views

Andreea Raicu a acceptat s─â ni se al─âture ├«n provocarea Plastic Free July. Timp de o lun─â, va ├«ncerca s─â elimine complet plasticul din via╚Ťa de zi cu zi. Astfel, va participa la o campanie interna╚Ťional─â care anul trecut a avut peste un milion de sus╚Ťin─âtori din 130 de ╚Ť─âri.

plastic free july andreea raicu

Acum dou─â s─âpt─âm├óni, anun╚Ťam c─â redactorii Green Report au decis s─â accepte provocarea Plastic Free July ╚Öi s─â nu mai cumpere plastic timp de o lun─â. S─âpt─âm├óna trecut─â, ne-am preg─âtit intens pentru campanie ╚Öi am identificat solu╚Ťii alternative.

Acum, ne bucur─âm s─â anun╚Ť─âm c─â Andreea Raicu a acceptat provocarea noastr─â. ┬áVa ├«ncerca ╚Öi ea, al─âturi de noi, s─â opteze pentru alternative sustenabile, care nu con╚Ťin plastic. Iat─â ce a motivat-o:

Cum a aflat Andreea Raicu de campania Plastic Free July

Dup─â ce o prieten─â a ÔÇ×b─âtut-o la capÔÇŁ s─â elimine plasticul din via╚Ťa ei, a ├«nceput s─â cerceteze impactul pe care acest material ├«l are asupra s─ân─ât─â╚Ťii ╚Öi asupra mediului:

ÔÇ×╚śtiam c─â plasticul are o influen╚Ť─â deloc bun─â pentru s─ân─âtatea noastr─â, dar niciodat─â nu am aprofundat subiectul p├ón─â acum. Am citit, m-am documetat, am vazut materiale video ╚Öi de abia atunci am ├«n╚Ťeles c├ót de nociv poate fi plasticul ├«n via╚Ťa noastr─â, at├ót din punct de vedere al s─ân─ât─â╚Ťii noastre, c├ót ╚Öi a influen╚Ťei pe care o are asupra mediului. Primele lucruri pe care am sim╚Ťit s─â le fac? S─â ├«ncerc s─â elimin, pe c├ót posibil, plasticul din via╚Ťa mea ╚Öi s─â ├«mp─ârt─â╚Öesc cu c├ót mai mul╚Ťi oameni ce am aflat.ÔÇŁ

Green Report Shop Produse Cosmetice ECO

Potrivit ei, propunerea Green Report a venit la momentul oportun:

ÔÇ×Dup─â nici o s─âpt─âm├ón─â, ├«mi sun─â telefonul. Prietena mea, Raluca Fi╚Öer, pre╚Öendintele organiza╚Ťiei Green Revolution, ├«mi povestea despre campania Plastic Free July ╚Öi m─â ├«ntreba daca rezonez cu acest subiect ╚Öi dac─â mi-ar placea s─â fac parte din campanie. DECI DA! Normal ca voiam s─â fac parte din campanie. Era practic ce ├«mi doream s─â fac, dar ├«ntr-un mod mult mai bine organizat ╚Öi sus╚Ťinut.ÔÇŁ

Cum v─â pute╚Ťi implica ├«n campania Plastic Free July

Credem c─â efortul individual, odat─â multiplicat, poate face o diferen╚Ť─â. De aceea, te invit─âm ╚Öi pe tine s─â te al─âturi ├«n provocarea Plastic Free July, timp de o zi, o s─âpt─âm├ón─â sau chiar o lun─â. Nu trebuie s─â renun╚Ťi deodat─â la tot plasticul. O po╚Ťi face treptat, inspir├óndu-te din articolele Green Report, din experien╚Ťa Andreei Raicu sau de pe site-ul Plastic Free July.

Comentarii

comentarii