GoBout, recipientul care p─âstreaz─â ├«n siguran╚Ť─â produsele pe care le faci acas─â

in EcoLIFESTYLE 11 August 2017 170 Views

Poate s─â fie foarte incomod c├ónd c─âl─âtore╚Öti s─â ai c├óte un recipient diferit pentru toate produsele pe care le folose╚Öti pentru ├«ngrijirea corporal─â. ├Än plus, sigur trebuie s─â le mai bagi ├«ntr-o pung─â ca s─â te asiguri c─â n-o s─â-╚Ťi curg─â nimic ├«n geant─â. Recipientul GoBout s-ar putea s─â fie solu╚Ťia, c─âci con╚Ťine cinci capsule ├«n care po╚Ťi pune tot at├ótea produse.

https://www.kickstarter.com/projects/658263570/gobout-the-worlds-best-portable-multi-dispenser/description

GoBout este o sticl─â ce con╚Ťine cinci recipiente ├«n care po╚Ťi depozita produsele cosmetice pe care ╚Ťi le faci ├«n cas─â. Astfel, dac─â folose╚Öti produsele vrac, n-o s─â mai ai nevoie de sticle, sticlu╚Ťe ╚Öi cutii de plastic.

Sticla GoBout a fost g├óndit─â astfel ├«nc├ót s─â ├«ndeplineasc─â dou─â func╚Ťii: s─â fie simpl─â ╚Öi prietenoas─â cu mediul. ╚Üin├ónd cont de faptul c─â numai ├«n America sunt duse anual, la groapa de gunoi, 2.000 de milioane de sticle de ╚Öampon, gel de du╚Ö ╚Öi balsam, aceast─â inven╚Ťie ar scuti un num─âr mare de recipiente aruncate.

Echipa din Boston care a creat această sticlă a avut în vedere utilitatea acesteia în călătorii, căci recipientele reutilizate uneori nu se închid etanș și curg, fiind nevoie să fie apoi ambalate și în pungi, sau dacă sunt din sticlă, sunt grele.

GoBout poate fi achizi╚Ťionat─â ├«n dou─â dimensiuni: mare ╚Öi mic─â. Cea mare con╚Ťine cinci capsule, iar o capsul─â are mai pu╚Ťin de 100 de mililitri. Ceea ce ├«nseamn─â c─â la punctele de control de la aeroporturi trebuie numai s─â sco╚Ťi capsulele din recipientul mare.

GoBout, recipientul ├«n care ├«╚Ťi po╚Ťi transporta ├«n siguran╚Ť─â produsele pe care le faci acas─â

Versiunea mai mică are patru capsule care însumează 100 de mililitri, adică nu trebuie să desfaci recipientul, pentru că nu depășește regulile companiilor aeriene.

Ca să folosești unul dintre produsele din interior nu trebuie decât să rotești și să oprești acolo unde ai nevoie, apoi să apeși butonul de pulverizare. Recipientul se dezasamblează și asamblează foarte ușor, capsulele fiind în formă de triunghi, împreună formând un cerc.

Pentru a scoate produsul pe pia╚Ť─â, inventatorii au demarat o campanie pe Kickstarter, unde ╚Öi-au propus s─â str├óng─â 30.000 de dolari. Cu 10 zile ├«nainte de expirarea termenului limit─â, ace╚Ötia str├ónseser─â 48.700 de dolari.

GoBout, recipientul ├«n care ├«╚Ťi po╚Ťi transporta ├«n siguran╚Ť─â produsele pe care le faci acas─â

Te ├«ntrebi ce po╚Ťi pune ├«n GoBout? ├Än cazul ├«n care vrei s─â renun╚Ťi la produsele din comer╚Ť, cum ar fi ╚Öamponul, gelul de du╚Ö, balsamul, gelul de cur─â╚Ťat fa╚Ťa, demachiantul ╚Öi altele, po╚Ťi g─âsi ├«nlocuitori naturali ╚Öi care nu presupun generarea de de╚Öeuri de plastic. Pe l├óng─â uleiul de cocos, pe care ├«l po╚Ťi utiliza ca lo╚Ťiune de corp, crem─â de fa╚Ť─â, balsam de p─âr sau demachiant, po╚Ťi transporta multe produse pe care le po╚Ťi ob╚Ťine chiar tu, acas─â. Te po╚Ťi inspira din filmule╚Ťul ├«n care redactorii Green Report au c─âutat alternative la produsele de ├«ngrijire personal─â ambalate ├«n plastic.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Eu3AydTxyeg]

Comentarii

comentarii