GoBout, recipientul care păstrează în siguranță produsele pe care le faci acasă

in EcoLIFESTYLE 11 August 2017146 Views

Poate să fie foarte incomod când călătorești să ai câte un recipient diferit pentru toate produsele pe care le folosești pentru îngrijirea corporală. În plus, sigur trebuie să le mai bagi într-o pungă ca să te asiguri că n-o să-ți curgă nimic în geantă. Recipientul GoBout s-ar putea să fie soluția, căci conține cinci capsule în care poți pune tot atâtea produse.

https://www.kickstarter.com/projects/658263570/gobout-the-worlds-best-portable-multi-dispenser/description

GoBout este o sticlă ce conține cinci recipiente în care poți depozita produsele cosmetice pe care ți le faci în casă. Astfel, dacă folosești produsele vrac, n-o să mai ai nevoie de sticle, sticluțe și cutii de plastic.

Sticla GoBout a fost gândită astfel încât să îndeplinească două funcții: să fie simplă și prietenoasă cu mediul. Ținând cont de faptul că numai în America sunt duse anual, la groapa de gunoi, 2.000 de milioane de sticle de șampon, gel de duș și balsam, această invenție ar scuti un număr mare de recipiente aruncate.

Echipa din Boston care a creat această sticlă a avut în vedere utilitatea acesteia în călătorii, căci recipientele reutilizate uneori nu se închid etanș și curg, fiind nevoie să fie apoi ambalate și în pungi, sau dacă sunt din sticlă, sunt grele.

GoBout poate fi achiziționată în două dimensiuni: mare și mică. Cea mare conține cinci capsule, iar o capsulă are mai puțin de 100 de mililitri. Ceea ce înseamnă că la punctele de control de la aeroporturi trebuie numai să scoți capsulele din recipientul mare.

GoBout, recipientul în care îți poți transporta în siguranță produsele pe care le faci acasă

Versiunea mai mică are patru capsule care însumează 100 de mililitri, adică nu trebuie să desfaci recipientul, pentru că nu depășește regulile companiilor aeriene.

Ca să folosești unul dintre produsele din interior nu trebuie decât să rotești și să oprești acolo unde ai nevoie, apoi să apeși butonul de pulverizare. Recipientul se dezasamblează și asamblează foarte ușor, capsulele fiind în formă de triunghi, împreună formând un cerc.

Pentru a scoate produsul pe piață, inventatorii au demarat o campanie pe Kickstarter, unde și-au propus să strângă 30.000 de dolari. Cu 10 zile înainte de expirarea termenului limită, aceștia strânseseră 48.700 de dolari.

GoBout, recipientul în care îți poți transporta în siguranță produsele pe care le faci acasă

Te întrebi ce poți pune în GoBout? În cazul în care vrei să renunți la produsele din comerț, cum ar fi șamponul, gelul de duș, balsamul, gelul de curățat fața, demachiantul și altele, poți găsi înlocuitori naturali și care nu presupun generarea de deșeuri de plastic. Pe lângă uleiul de cocos, pe care îl poți utiliza ca loțiune de corp, cremă de față, balsam de păr sau demachiant, poți transporta multe produse pe care le poți obține chiar tu, acasă. Te poți inspira din filmulețul în care redactorii Green Report au căutat alternative la produsele de îngrijire personală ambalate în plastic.

Comentarii

comentarii