Recycling Challenge: Cât de creativ poți să fii când arunci o doză la coș?

in CSR, EcoLIFESTYLE 1 June 2020 84 Views

Compania Every Can Counts a lansat o provocare pentru consumatori: să se filmeze în timp ce aruncă în cel mai creativ mod posibil o doză de aluminiu într-un coș de reciclare. Recycling Challenge a devenit virală în Spania şi este lansată acum în toată Europa.

Recycling Challenge (Provocarea Reciclării), o iniţiativă care a devenit virală în Spania, le oferă europenilor o modalitate creativă de a-şi arăta coordonarea şi spiritul inovator în timp ce îşi aduc contribuţia pentru mediu şi reciclează dozele.

Every Can Counts provoacă oamenii să se filmeze în timp ce pun o doză de aluminiu într-un coş de reciclare în cea mai creativă modalitate posibilă. Totul se desfăşoară ca parte a campaniei ReSTART, care încurajează oamenii să îşi schimbe obiceiurile în urma pandemiei COVID-19.

După debutul din Spania, Every Can Counts lansează acum Recycling Challenge (Provocarea Reciclării) în toată Europa, „ca un tribut pentru cât de importanți sunt lucrătorii din colectarea deșeurilor în această perioadă de încercare”.

„Pe măsură ce oamenii au fost nevoiţi să rămână acasă, conștientizarea lor despre deșeurile pe care le produc a crescut brusc și își dau seama tot mai mult de nevoia de a recicla și de a implementa o adevărată economie circulară”, transmite compania.

„Suntem încântați de faptul că  Recycling Challenge este cu adevărat antrenantă și inspiră oamenii. Nu numai că vrem să continuăm să răspândim mesajul nostru despre importanța reciclării, dar dorim, de asemenea, să le mulțumim tuturor lucrătorilor din domeniul colectării deșeurilor care au arătat cât de esențiali sunt pentru noi toți. Credem că această experiență va ajuta consumatorii să realizeze valoarea materialelor reciclabile, cum este aluminiul.” Adina Magsi, Manager Every Can Count Romania.

Every Can Counts este un program derulat în 19 ţări europene cu scopul de a creşte nivelul de conştientizare cu privire la reciclare şi avantajele aluminiului ca ambalaj circular care poate fi reciclat la infinit.

Comentarii

comentarii