Reduceri de până la 50% la servicii de stomatologie pentru bicicliști

in EcoLIFESTYLE 19 June 201812 Views

Green Dental, prima clinic─â eco – friendly din Rom├ónia atestat─â interna╚Ťional, ofer─â reduceri de p├ón─â la 50% la tratamente celor care vin la cabinet, ├«n Pia╚Ťa Victoriei, cu bicicleta.

Reduceri de până la 50% la servicii de stomatologie pentru bicicliști

P├ón─â pe 31 august, clinica Green Dental desf─â╚Öoar─â programul ÔÇ×Bike 2 SmileÔÇŁ, ├«n cadrul c─âruia ofer─â reduceri de 50% la detartraj, consulta╚Ťie sau albire profesional─â ╚Öi 20% la obtura╚Ťii ╚Öi coroane dentare persoanelor care se deplaseaz─â la cabinet cu bicicleta.

ÔÇ×Suntem o clinic─â eco-friendly ╚Öi c─âut─âm pacien╚Ťi la fel de interesa╚Ťi ca noi de protejarea mediului, de un stil de via╚Ť─â activ ╚Öi s─ân─âtos, pacien╚Ťi care prefer─â preven╚Ťia problemelor ╚Öi prelungirea vie╚Ťii. ├Äi a╚Ötept─âm cu suport de biciclete afar─â ╚Öi o mul╚Ťime de surprize eco-friendlyÔÇŁ, spune Ioana P─âtru, managerul clinicii Green Dental.

Clinica, membr─â a Asocia╚Ťiei Eco Dentistry din America, este prima eco-friendly din Rom├ónia atestat─â interna╚Ťional ╚Öi este sus╚Ťin─âtoare a stomatologiei verzi.

ÔÇ×Stomatologia verde reduce impactul clinicilor dentare asupra mediului ├«nconjur─âtor prin implementarea unui concept high-tech fundamentat pe precau╚Ťie, tratamente minime invazive ╚Öi tehnologii digitale. De asemenea, sus╚Ťine un stil de via╚Ť─â s─ân─âtos care pune accentul pe prevenirea problemelor ╚Öi prelungirea vie╚Ťii, spre deosebire de tratarea recurent─â a bolilorÔÇŁ, explic─â reprezentan╚Ťii pe site-ul clinicii.

Reduceri de până la 50% la servicii de stomatologie pentru bicicliști

Printre principiile pe care le respect─â managerii ╚Öi angaja╚Ťii se num─âr─â utilizarea tehnologiilor avansate, pentru o precizie sporit─â a tratamentelor, evitarea obtura╚Ťiilor din amalgam (aliaj al mercurului cu unul sau mai multe metale, care este considerat toxic) ╚Öi recomandarea tratamentelor minim invazive.

În plus, în clinică este folosită lumina naturală, iar atunci când aceasta nu mai este suficientă, iluminarea cu tuburi cu LED-uri, pentru un consum redus de energie electrică. Deșeurile dentare toxice sunt eliminate responsabil, pentru reducerea poluării.

Recomand─âri pentru clinicile care sus╚Ťin stomatologia verde

Dr. Ali Farahani, de la Universitatea din Waterloo, a realizat un studiu pentru a evalua impactul pe care ├«l au asupra mediului clinicile verzi ╚Öi practicile eco-friendly. La sf├ór╚Öitul studiului, publicat pe pagina Asocia╚Ťiei Eco Dentistry, acesta d─â ╚Öi c├óteva recomand─âri, printre care:

  • Implementarea unui program de sterilizare ecologic─â ce elimin─â ambalarea produselor ╚Öi a bavetelor de unic─â folosin╚Ť─â.
  • Utilizarea prosoapelor din bumbac ├«n locul bavetelor de unic─â folosin╚Ť─â.
  • Utilizarea lumina fluorescent─â ├«n locul celei cu halogen, acolo unde e posibil.
  • Folosirea radiografiei digitale ├«n schimbul celei tradi╚Ťionale, pe baz─â de film.
  • Lua╚Ťi ├«n calcul utilizarea unor dezinfectan╚Ťi mai pu╚Ťini d─âun─âtori pentru cabinete, cum ar fi uleiul de arbore de ceai sau de cimbru.
  • Folosi╚Ťi, pe c├ót posibil, accesorii refolosibile ╚Öi biodegradabile.

Comentarii

comentarii