Retailerul Decathlon lanseaz─â un program de produse second hand

in Business 2 July 2020 89 Views

Retailerul Decathlon lanseaz─â un program de produse second hand, care ├«ncurajeaz─â achizi╚Ťiile sustenabile prin prelungirea duratei de via╚Ť─â a echipamentului sportiv.

├Än cadrul programului ÔÇ×Produs ALTFELÔÇŁ sunt puse la v├ónzare produse recondi╚Ťionate ce primesc o a doua ╚Öans─â, dup─â ce au fost deja testate sau utilizate de c─âtre un alt client. ├Än aceast─â categorie sunt incluse produse cu defect vizual minor, produsele TEST (produse testate de c─âtre clien╚Ťi) ╚Öi modele de prezentare.

├Änainte de a primi eticheta de ÔÇťProduse ALTFELÔÇŁ, acestea sunt supuse unei verific─âri ╚Öi, dac─â este cazul, unei recondi╚Ťion─âri sau igieniz─âri.

Aceste produse sunt disponibile pe tot parcursul anului ├«n magazinele indicate pe site-ul Decathlon Second Hand, semnalizate la raft cu eticheta ÔÇ×Produs ALTFELÔÇŁ. Lista complet─â a produselor poate fi vizualizat─â pe acela╚Öi site, iar pentru achizi╚Ťia lor este necesar─â prezen╚Ťa ├«n magazinul Decathlon ├«n oferta c─âruia se g─âse╚Öte.

Cump─âr├ónd produsele din program, clien╚Ťii beneficiaz─â de acelea╚Öi servicii ca ├«n cazul achizi╚Ťiei oric─ârui alt produs din Decathlon ╚Öi se pot bucura de ele, la un pre╚Ť redus.

Prin acest program, Decathlon spune că încurajează reutilizarea și revalorificarea produselor, precum și impactul pozitiv asupra mediului, printr-un consum responsabil de resurse.

“Opinia clien╚Ťilor ╚Öi impactul pozitiv asupra mediului sunt pe primul loc, de aceea, Decathlon ├«╚Öi propune s─â g─âseasc─â solu╚Ťii sustenabile prin care s─â ofere produse accesibile. Prin produsele cu eticheta verde ÔÇ×Produs ALTFELÔÇŁ, Decathlon ofer─â clien╚Ťilor s─âi produsele recondi╚Ťionate la pre╚Ť redus, pentru a ├«ncuraja reutilizarea acestora”, se arat─â ├«ntr-un comuniat al retailerului.

La nivel na╚Ťional, Decathlon reune╚Öte peste 1.200 de colaboratori, ├«ntr-o re╚Ťea de 27 de magazine, la care se adaug─â platforma online. Retailerul ├«ncurajeaz─â reutilizarea ╚Öi revalorificarea echipamentului sportiv prelungind durata de via╚Ť─â a acestuia prin campaniile ÔÇ×Produs AltfelÔÇŁ, Trocathlon ╚Öi Atelier.

Comentarii

comentarii