EvoWheel, roata care transformă aproape orice bicicletă într-una electrică

in EcoLIFESTYLE, Transport 16 March 20181,329 Views

EvoWheel se potrive╚Öte cu 95% din biciclete, noi sau vechi, ╚Öi poate transforma aproape orice biciclet─â ├«ntr-una electric─â prin simpla ├«nlocuire a ro╚Ťii din fa╚Ť─â. Bateria sa poate ajut─â biciclistul s─â parcurg─â p├ón─â la 87 de kilometri ╚Öi adaug─â o vitez─â de 20 mph.

EvoWheel, roata care transformă aproape orice bicicletă într-una electrică

EvoWheel este o roat─â aproape obi╚Önuit─â, dar care transform─â aproape orice biciclet─â ├«ntr-una electric─â. Tot ce trebuie s─â faci este s─â ├«nlocuie╚Öti roata din fa╚Ť─â a bicicletei tale cu aceasta, ceea ce va dura 30 de secunde.

Roata, care are atașată în centrul său bateria, este disponibilă în dimensiuni diferite: 20, 24, 26, 27.5, 29 inci sau 700C. Se potrivește cu 95% din toate bicicletele, noi sau vechi, și este compatibilă atât cu frânele pe disc, cât și cu cele pe jante.

EvoWheel adaug─â o vitez─â de 20 mph, ├«ns─â tu po╚Ťi decide, din aplica╚Ťia destinat─â, c├ót vrei s─â-╚Ťi preia roata din efort. Po╚Ťi s─â alegi s─â faci stiluri diferite dac─â faci un antrenament, te duci la serviciu sau te plimbi prin parc. Mai mult, pentru a-╚Ťi face plimbarea mai pl─âcut─â ╚Öi mai u╚Öoar─â, aplica╚Ťia ia ├«n considerare greutatea ta, dimensiunea bicicletei ╚Öi m─ârimea ro╚Ťilor. ├Än plus, roata ├«nregistreaz─â obiceiurile tale de mers pe biciclet─â ╚Öi le utilizeaz─â ├«n folosul t─âu.

biciclop.eu

Aplica╚Ťia ├«╚Ťi pune la dispozi╚Ťie cinci modalit─â╚Ťi de a merge pe biciclet─â:

Manual mode ÔÇô setezi manual c├ót─â putere s─â adauge roata la efortul pe care ├«l depui tu

Commute mode ÔÇô roata produce cam 60% din energie, a╚Öa c─â e acest mod e util de folosit ├«n drum spre serviciu

Leisure mode ÔÇô EvoWheel suplimenteaz─â ├«ntre 30 ╚Öi 60% din energie, ├«n cicluri, astfel ├«nc├ót biciclistul s─â depun─â un pic de efort, dar f─âr─â s─â-╚Öi solicite mu╚Öchii prea mult

Exercise mode ÔÇô ca orice exerci╚Ťiu, acest mod ├«╚Ťi ofer─â o perioad─â de ├«nc─âlzire, exerci╚Ťiu ├«n sine ╚Öi partea de recuperare

Climbing mode ÔÇô ideal pentru c├ónd ai de urcat un deal ╚Öi nu vrei s─â ajungi extenuat ├«n v├órf

[vimeo 258645689 w=640 h=360]

Roata există în trei variante diferite

City

Capacitate: 108 WH

Timp de încărcare: 1 oră

Distan╚Ť─â: 29 km

Greutate: 6 kg

Vitez─â maxim─â: 20 mph

Pre╚Ť: 285 euro

Commute

Capacitate: 215 WH

Timp de încărcare: 2 ore

Distan╚Ť─â: 58 km

Greutate: 6,8 kg

Vitez─â maxim─â: 20 mph

Pre╚Ť: 325 euro

Touring

Capacitate: 322 WH

Timp de încărcare: 3 ore

Distan╚Ť─â: 87 km

Greutate: 7,2 kg

Vitez─â maxim─â: 20 mph

Pre╚Ť: 407 euro

├Änc─ârcarea se face de la priz─â, printr-un ├«nc─ârc─âtor care intr─â direct ├«n ╚Öurubul din mijlocul ro╚Ťii. EvoWheel ├«╚Öi face singur─â diagnoza ╚Öi te anun╚Ť─â atunci c├ónd ceva nu e ├«n regul─â. EvoWheel este livrat─â ├«mpreun─â cu un ceas care se ata╚Öeaz─â de biciclet─â ╚Öi care indic─â viteza, bateria, distan╚Ťa parcurs─â ╚Öi timpul.

Deocamdată, cei de la EvoWheel au creat o campanie de crowdfunding pe Indiegogo. Au strâns 50.438 de dolari, deși suma stabilită era 35.000 de dolari și mai au 20 de zile de campanie.

Comentarii

comentarii