Romania, la marginea gropii

in Revista 3 August 2009 216 Views

Editia iulie-august a revistei Green Report pune luminile reflectoarelor pe gropile de gunoi din tara care sunt inca neconforme cu putin timp inainte de deadline-ul dat de Uniunea Euorpeana si din cauza carora urmeaza amenzi usturatoare si declansarea procedurii de infringement. Green Report face o analiza completa a situatiei in cover story-ul editiei “Romania pe marginea gropii”.

Nu ratati interviul editiei cu ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi. Acesta explica pentru Green Report de ce este Romania in urma la capitolul protectia mediului. In editia de vara nu aveau cum sa lipseasca cele mai atractive destinatii de vacanta in mijlocul naturii.

La capitolul Business aflati cum si unde se face buy-back in Romania, dar si care sunt ultimele masuri de mediu luate de companiile romanesti. Care sunt cremele solare cu factor verde aflati din paginile Green living, unde mai gasiti sfaturi pentru un stil de viata eco, reteta lunii si ultimele noutati verzi. Invitatul lunii este Daniel Buzdugan care pune taxa pe nesimtire.

Din paginile revistei nu lipsesc opiniile specialistilor nostri sau ale organizatiilor de mediu.26 iulie-august 2009

Comentarii

comentarii